Citiraj Athana prvotno napisa Vidi poruku
Patik_moj <3, mačkulina, luna09, nina70, klarita2, Beti3, misekica2011, tikica78 samo da vas sve pozdravim i pošaljem vam jedan veliki :love2
I ostalim majkama anđela koje nisam navela na popisu šaljem puno

Ne pišem puno posljednjih dana, iako je svašta u mojoj glavi, ali riječi ne idu na papir...samo puno razgovaram sa ljudima oko sebe, najviše sa onima koje su prošle sličnu tragediju kao i mi ovdje!
Ipak, svratim redovno da vidim jel se javila koja od vas...također, jedna od mojiih majki HEROJA! Ljubim vas sve!
Drage cure

redovito vas citam. Nisam se javljala par dana jer nisam znala uopce sto bi pisala. Meni kao i tebi Athana bas rijeci nikako nisu isle. Drago mi je kada se netko javi i napise kako se dobro osjeca i da stvari idu na bolje. To me cini sretnom.....nadam se da cu tako i ja jednog dana. Athana kada si napisala majke heroja suze su mi samo krenule....bas si to prekrasno napisala. Nina 70 nemoj biti tuzna...sigurna sam da to tvoj andjelcic ne bi htio. On je na nebu i gleda te stalno. Moras biti vesela zbog njega!
Klarita...u mislima sam sa tobom i sa tvojom Ivanom. SIgurna sam da ju svi nasi andjelcici cuvaju i da ce joj uskoro biti bolje te da cete svi skupa kao prava family lijepo uzivati zajedno.

drage cure nadam se da ste hrabre i da se drzite....citamo se brzo.

puno pusa