Draga athana, hvala ti na ovom postuI, draga moja Patik, mislim da ćeš biti NAJBOLJA MAJKA jednog dana (kada ti budeš spremna) svome djetetu i molim te da nikad više ne pročitam da si se zapitala tako nešto...osoba si puna topline, ljubavi i razumijevanja za druge i tvoja će djeca (namjerno kažem djeca, jer mislim da bi bila velika šteta da ne podijeliš jednom svu tvoju ljubav) imati NAJ, NAJ, NAJBOLJU MAMU NA SVIJETU!!!Iskreno se nadam da ce uskoro doci Zelja u nas dom, i da cemo vodjeni njom jednoga dana moci grliti svoju bebicu...Oprosti, draga athana, trebalo bi biti obrnuto, da ja tjesim tebe a ne ti mene, jer je tvoja bol svjezija...Kako se ti nosis sa svime? Ljubim te i grlim
Kad sam vec navratila da odgovorim athani evo da posaljem i svim drugim mamama pusu!
Nadam se da ste mi malo bolje! Optimisticna nam je rodila!Jeeeeee!Nadam se da cemo uskoro moci slaviti nove trudnoce i nova rodjenja!!Da, da, tikice![]()
A ja...kao sto sam i ocekivala...magla, hladan zrak na obrazima...miris snijega u zraku...budi ponovno sve stare emocije, sva sjecanja iz trudnoce...Cesto premotavam film u glavi, dan poroda, sve ono sto sam radila u trudnoci...tesko mi je zamisliti da sam bila nasmijesena po ovako groznom vremenu...ali jesam, bila sam...jer je bilo nesto sto me grijalo pod srcem i lupkalo uvijek tako jako, pa se mama nije osjecala sama...O Boze, kako nedostaju ti dani...Prekosutra ce biti sedam mjeseci od poroda...zamisljam skoro svaki dan koliki bi sada bio i sto bi znao...kako bi mi osmijehom uljepsao dan...Sestra prica o svom malenom kako se smije, a mene srce steze, jer ja svog ne vidim...sigurna sam da se smije i da je sretan, ali barem da mi jednom u san dodje da vidim kako izgleda danas...
Drago mi je da imam vas, uz vas cu lakse podnijeti ovu hladnu zimu...NAdam se da ce uz proljece doci i sreca, mozda u obliku jednog plusica, tko zna...pa da nam iduca zima bude manje tuzna, jer ce jedan drugi ANdjeo umanjiti svu tu bol...tko zna...kako god, nek nam je svima dragi Bog na pomoci, da odlucimo ispravno kako dalje nastaviti...Pusa svim mamama Andjela!