-
drage cure
prvo zelim iskoristiti prilku da cetitam optimisticnoj na njenoj bebici. nadam se da uzivate skupa u grljanju i mazenju. nadam se da cemo sve mi sa ovog foruma uskoro ponovno postati mame, biti opet sretne i grliti svoje bebice.
draga patik nemoj biti tuzna. tocno znam kako se osjecas. ja isto stalno gledam male bebe, djecu, trudnice i sretne roditelje kako setaju sa svojim bebama u kolicima. onda se ulovim kako razmisljam o nama i nasoj sreci i kako nismo imali priliku provozati ju u kolicima i kako su kolica doma i stoje prazna. od takvih razmisljanja se osjecam jos gore i nemogu si pomoci. mislim da bi sve trebale razmisljati o tome sto nas ceka u buducnosti. kako cemo opet biti mame i gurati svoje bebe u kolicima. kako cemo nasim drugim kcerima i sinovima pricati o njihovim braci i sestrama koji su gore na nebu i koji ih cuvaju. i kako su ti nasi andjeli posebni. draga moja drzim ti fige da prezivis krstenje i da se tamo osjecas dobro koliko je to moguce. velika je stvar sto se tvoj zivot vratio u normalu koliko toliko i sto imas svoje svakodnevne obaveze koje obavljas kao sto je to bilo i prije. kao sto si i sama rekla u tim trenucima nemas se prilike susreti sa svojim osjecajima. ja jos nisam dosla do te faze. na posao se vracam kroz koji mjesec i iskreno receno toga se najvise bojim....toga sto me tamo ceka, tog stresa oko posla, susreta sa ljudima i stalnih pitanja sto se dogodilo. drzi se draga patik puno mislim na tebe!
draga nina70
tuga ce uvijek biti prisutna i nece nestati. mozemo se samo nadati da ce nam sa vremenom biti malo lakse i da ce vrijeme uciniti svoje. to ne znaci da vise nikada u zivotu necemo osjetiti istinsku srecu. moramo se nadati da ce se to dogoditi kad tad i da ce nad nasim zivotima ponovno zasjati sunce. trebamo pozitivno misliti i truditi se sto vise mozemo. kada ces skupiti snage odi do crkve mozda tamo nadjes snagu koja ti je potrebna. nemoj se prisiljavati na nista...vremena je dovoljno.
drage mame andjela sve vas puno ljubim
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma