Znam,znam sve znam kako ti je,ja mislim da će meni biti najteži dan kad mi je trebao biti termin 23.11.i dan Svih Svetih jer nemogu vjerovati da ću od ove godine paliti i jednu svjećicu za svoje djetešce.Sada to pišem i kao da se to meni ne događa,kao da ću se probudit iz najružnijeg sna i reći si "o hvala ti Bože sve to ipak nije istina."Ali nažalost to nije tako. Kako i sama kažeš imaš svoje malo zlato koje te voli i daje ti snagu za dalje i sretne smo što nas ipak grle malene ručice.Naravno da ti fali tvoj anđelek kao i meni,jer toliko je bilo planova i ljubavi za moju dušicu ni sama neznam kako više dalje bez nje.Nepuštam je i nemogu još na to ni pomisliti.Evo jučer sam se sjetila njezinog zadnjeg udarca i kao da sam znala da je to bio oproštajni nemogu ni opisati imala sam loš predosjećaj jer samo mi majke to nešto osjetimo.Nadam se da ćemo vrlo uskoro sve mi mame Anđela biti u novim trudnoćama i roditi živu i zdravu dječicu,a do tada nam jedino preostaje vjerovati u bolje sutra.Ljubim tebe i tvoje malo blago![]()