Drage moje,samo vas zelim jako zagrliti jer trenutno nemam vremena pisati vise!Tuzno je sto ova tema postoji i sto se na njoj redovno pise ali je dobro sto bar ovde mame andjela mogu otvoriti svoju ranjenu i cesto neshvacenu dusu.
Mene dugo nije bilo jer sam imala ozbiljnih zdravstvenih problema ali sad sam hvala Bogu dobro.Uzasan sam strah osetila za svoj zivot ali ne zbog mene vec zbog ova moja dva decka kojima trebam.S druge strane imam i devojcicu tamo preko duge ali ja sam zelela da zivim.Ne mogu da opisem taj grozan osecaj.Kao da treba da biram sa kim cu da budem a opet znam da to ne zavisi od mene .
Blizi se zima,Nova Godina i Bozicni praznici i ja vec s vremena na vreme vracam film kako sam se osecala,koliki mi je stomak bio,sta smo planirali,pricali,kupovali u isto vreme pre 4 godine.Neverovatno lep osecaj,uzivali smo u svakom danu,bila srecna svake sekunde te trudnoce a onda jeziv kraj te bajke.Razbijeni u param parcad.Jedva smo se skupili i zajedno krenuli dalje da bi danas bili tu gde jesmo-srecna porodica sa dva divna deteta...ali-nikad se ne zaboravlja,celog zivota se nosi taj krst izgubljenog deteta,ona je zauvek ususkana u mom srcu.moja lepa curica,moj andjeo,nas andjeo.Ne ocekujem da je drugi pomenu,i ne treba,to me vise ne ljuti i ne boli.Samo vidim da svi zacute kad cuju da ja imam dve godine porodiljskog odsustva zto sto sam rodila tri deteta.
Drage moje,molim se da vam Bog da sto vise snage da mozete nositi taj tezak teret koji imate na svojim ledjima.