Citiraj Patik_moj <3 prvotno napisa Vidi poruku
Draga optimisticna, naravno da ti je mjesto tu, ukoliko i ti osjecas da je tako, jer ti iako si majka jednog zivuceg djeteta, ipak si jos uvijek Majka Andjela, i to ostaje za cijeli zivot. I na tvoje rijeci ne gledam kao na pametovanje, vec kao na mrve nade, koje drugima daju snagu i motivaciju za ne odustati...Ne znam kako je drugima, ali meni u svakom slucaju pomaze cuti iskustva i misljenje majki, koje to imaju velikim dijelom iza sebe. Kazem veliki dijelom, jer pretpostavljam da ova prica nikad nije svrsena, i da se covjek vise puta mora konfrontirati sa njom.
Potpisujem u potpunosti ovaj post, draga Patik...

Osobno, meni svakako ulijeva veliku nadu svaki post koji napiše jedna od Majki Anđela iza kojih je neki duži vremenski period od njihovog gubitka...kojima rane više nisu tako svježe i misli na tragičan događaj tako prezentne...Iako, bol je uvijek bol, samo jedino s vremenom poprima drukčiji oblik i jasno je da ova priča nikada neće doživjeti svoj kraj...i da će se sigurno još puno puta "vraćati" dani koji su znatno teži od drugih kada će nam se povremeno činiti da se opet vraćamo na početak...

Jer najbolji dokaz da Majka ne zaboravlja i da srce ostaje ranjeno je taj što se svaka od nas, bez obzira na dane, mjesece ili godine koji su prošli, često, ponekad ili samo rijetko vrati na "ove stranice"...