Drage moje hvala vam na lijepim i toplim riječima utjehe! Več sam se htjela javiti ali jako kasno dolazim s posla koji me barem malo zaokuplja pa mi je mrvicu lakše.Nego htjela sam vam ispričati san od prošle noči,uglavnom sanjam da sam trudna i saznam da nosim curicu koja nažalost umre...,no međutim ta mala curica se meni javlja u snu i govori mi da nebudem tužna,da ona mene jako voli i svog tatu,da je to jednostavno tako moralo biti i da je ona sad naš anđeo koji nas čuva sa neba,neka budemo bez brige da če biti sve u redu,izgrlila sam je i izljubila i ona je otišla...Cure drage ja vam ne mogu opisati kako sam se ja osječala kad sam se probudila,cijeli dan samo razmišljam o tom snu i njegovom značenju i uvjerena sam da se ona meni za stvarno javila da me utješi!Ja nisam saznala spol djeteta jer je bilo prerano ali sad nakon ovoga mi je nekako lijepo zamišljati barem da sam mogla imati takvu curicu(malu plavu anđelicu).Sorry kaj sam vas zagnjavila ali morala sam vam to ispričat.Jel imala koja od vas slično iskustvo?Lonely želim ti puno sreče i da vrijeme što prije zaliječi rane kao naravno i svima vama,Pusa svima i veliki zagrljaj!