-
-
već sam stoput krenula pisati i stoput odustala..onda sam čitala ispočetka što ste tu prolazile
ako me primate ko grom iz verda neba,htjela bih bar nekom ko me razumije ispričat moju bol
majka sam 2 sina od 10 i 3 godine,koje sam prilično teško zanijela.poželjeli smo još jednu bebu,zapravo si već godinama želim curicu i s obzirom na naše relativno zdrave nalaze ovaj pun nisam htjela klomiće nego ako ide prirodno.nakon nešto više od godinu dana tjedan dana prije Božića test je bio pozitivan.ajme koja sreća ,uzv je tad pokazao samo getacijsku vrećicu ali za 10 dana imali smo srčeko koje je kucalo ,trudnoća idealna,bez mučnina,samo su me grudi rasturale ,i ona najednom iz čista mira prokravrila u nedjelu,krv tamnocrvena,znam nemra značiti ništa,na uzv srčeko još kuca ,dobila utrogestan 3x2 i mirovanje...mirovala ja,pila tbl,čak se i krvarenje smanjilo.utorak navečer nisam više krvarila,jedino se pojavila mala bol niže dolje u trbuhu,niš posebno,srijeda ujutro ja pošla k dr na kontrolu,dr nažalot radila popodne jer su zeznuli neš sa rasporedom i ode ja doma.kad sam došla doma,malo sam osjetila da neka sitnica curka,otišla na wc ,krenula piškiti i najednom -bljuc-kao da je netko bacio neš u vodu.to mi je bilo totalno čudno
i ode ja po rukavicu i znam da je gadljivo al morala sam,gurnem ja ruku i izvadim -mjehurić sa mojom bebom
,sa malim rukicama,nogicama,okicama
ajme meni mislila sam da sam gotova-moja beba je ispala iz mene ,držim je u dlanu i plačem,držim i gledam te male rukice koje me nikad neće grliti ...spakiram se do bolnice,ponijela sam mrvicu sa sobom,uzv kaže da još ima malo ali bi htjeli izbjeć kiretažu zbog moja dva carska reza..čekam do sutra ak sve se ne očisti onda ipak kiretaža i zbogom mogućnosti da odem po još jedan plusić...svjesna sam vega,da je tak moralo biti ,ali nemogu zaboraviti mrvu svoju u mom dlanu,čim sklopim oči samo to vidim 
bilo nam je 10+2 po ciklusu ...jesam li i ja sada mama jednog anđela ?neutješna sam jer u samo nekoliko sati rasplinuli su se moji snovi o malenoj curici il braceku...A željela sam još jedno dijete više od ičega
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma