-
Drage moje hrabre žene, majke anđela....dugo me nije bilo na forumu, sada dođem, i imam što vidjeti, toliko vas je puno novih
!!!
TrudyC, draga moja, tebe sam posebno pratila na temi MPO, i toliko se radovala tvojoj trudnoći koja mi je bila poticaj, baš sam i mužu o tebi govorila, iako te ne znam...ali sinoć kada sam ovo pročitala, plakala sam i slomila se, i mužu se faca iskrivila čuvši što ti se dogodilo...
Nama je prošla godina dana kako su nas naši anđeli napustili, preteška je to godina, godina u kojoj sam se borila sa psihom, ali i beštijama kako bih tek u veljači se riješila beštija, i opet u postupak koji je završio neg. betom ...možda sljedeći ciklus koji očkeujem za 10-ak dana krenem u jedan prirodni IVF, iako se od negea baš ne mogu nadati, jer ako u stimuliranom sam imala totalno loš rezultat, što mogu od "prirodnjaka" očekivat, a samo nova trudnoća i rođenje žive i zdrave bebe može ovu bol ublažiti. A da vam ne govorim ako uopće zatrudnim sama ne znam kako podnjti psihički tu trudnoću...ma sve znate o čemu pričam...najrađe bih da me u trudnoći stave u umjetnu komu do 32 tt.
Ljubim vas sve drage moje, držite se i nedajte crnim mislima, na način kako same znate...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma