Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4725

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 4

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

tina1, nakon jednog spontanog obicno se baziraju na hormone, krvnu sliku i briseve, kao sto cure kazu, ne rade imunoloske pretrage ili one u vezi sa genetikom. Sretno.

A vi cure koje pisete o tom racunanju dana i mjeseci, koliko bi vase dijete sada imalo - kroz isto prolazim, ali tjeram te misli od sebe jer bih u suprotnom odlijepila sasvim.
    Kad sam izgubila prvu bebu bila je trudna jedna od prijateljica - kad se njen maleni rodio rodilo bi se i moje. Drugi put je bila trudna moja sestra - ja sam izgubila trudnocu. I sad, prije nekoliko dana, rodila je druga, jako dobra prijateljica, a ja sam izgubila trecu trudnocu u oktobru. I radujem se zbog njih, svaki put sam sretna, ali imam knedlu u grlu i razmisljam kako bi moja djeca sada bila kao njihova. I onda me uhvati griznja savjesti jer kuci imam predivnog djecaka od sest godina i zapravo sam presretna i nagradjena. I tako ukrug, i zato sad, kad god mogu cim me pocnu obuzimati te misli tjeram ih od sebe i prelazim na drugu temu, ne idem dalje u sta bi bilo... Ali ne ide uvijek, kao naprimjer sada. Suosjecam s vama, drzite se, nema drugog puta
    Posljednje uređivanje od biserko : 23.07.2014. at 10:46

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •