Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4725

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 4

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mama_28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Super, super! ¨¨¨¨¨¨¨¨
    Ja sam trenutno nekako nigdje, ravne crte, punog rasporeda svojih i obiteljskih zadataka, danas idem na kontrolu pa se nadam da će to biti ok (tu se uvijek bojim jer ja sam uvijek subjektivno dobro i nikakvih naznaka za bilo što drugo nemam). A zapravo... čim se osamim, plačem... sve znate. Vidjet ću što će reći dr, ali svakako bi htjela odraditi pretrage da se eventualno nešto isključi ili potvrdi što bi moglo biti uzrok ovome svemu (trombofilija? "skriveno" nešto u našim kariogramima?). Glupa je situacija, moji i mm svi nalazi su uredni, a onda ovako. Kao da živim neki film, sanjam neki san, čekam da se probudim i vidim pravo stanje.
    Gledam očima optimista i veselim se životu kakvog imam pa ipak bude lakše. Osjećam neki nemir, ne znam ga isključiti, ali ipak na trenutke nestane. Nadam se, i nekako vjerujem, da će s vremenom ti trenuci postajati dulji, sve skupa sjesti na srcu pa će biti bolje, lakše.
    Imamo na dnevnom redu obići male bebe (3) u široj obitelji, tome sam se veselila jer sam mislila kako ću i svoju radosnu vijest podijeliti, a sad će zapravo to biti s tugom u srcu. Plus što je jedna ta bebica baš i u terminu sa mojom prvom izgubljenom. Dan po dan, kad budemo spremni, otići ćemo.
    Nadam se da ste vi sve ostale dobro, želim vam danas jedan sretan predproljetni dan!
    Posljednje uređivanje od mama_28 : 16.03.2016. at 10:09

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •