-
14 mj. temperatura i bolovi u trbuhu
Dečko je prije 3 dana skupio nekakvu želučanu virozu, prvo je krenulo povračanje, onda navečer visoka temperatura, a od jučer proljev. Bili smo u subotu na hitnoj i dobijao je infuziju, izvadili smo sve nalaze i svi su skroz uredni, kaže doktorica tipična želučana viroza. Ali danas je valjda od gladi i bolova u želucu cijeli dan kenkav, plače, stenje, nikako ga smiriti. Umire od gladi ali rižu i sve ove klasične dijetalne stvari koje su mi rekli da kuham ne želi, uzme 2 žličice i opet počme plakati.
Znam da je jako gladan, sad smo umočili prepečenac u čaj i to papa, ali nakon 3-4 žličice opet plać.
Ne znam jel to normalno kad dijete ima crijevnu virozu, prvi put je bolestan od kad se rodio tako da smo skroz zatečeni, a kako stvarno nije kenkavo dijete meni to kad moj sin plače 5-10 minuta bez prestanka zvuči katastrofalno i zabrinuta sam.
Dajte iskustva sa ovim, dal da opet idemo u bolnicu? Ako su svi nalazi bili uredni jel se trebam bojat nečeg goreg od viroze? Doktorica govori sve OK proči će...UF.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma