-
Jos jedna dobra stvar ti je ukuhati secer i caj od kamilice ali stvarno sladaj caj,znaci na oko 2,5 dcl vode staviti 4 zlice od kave secera i neka to dijete pije s obzirom da si napisala da voli caj.Ali secer se mora kuhati zajedno s vodom i cajem .Mi smo tako rijesili ,a jedna susjeda je djetetu u guzu stavila malo maslinova ulja i kaze da joj je pomoglo.To je napravila s onom malom ampulicom iz kapi za usi ili nesto tako .Znate na sto mislim
-
Draga Kam, hvala puno i na tvojim savjetima.
Na zalost, opet smo sinoc imali scenu koja je trajala vise od pola sata, jer je opet bilo kaka ni tamo ni ovamo. On place, hoce da ga nosam, neda se dirnuti. Ugalvnom MM je to rijesio i njemu je odmah bilo laske. Opet je bila kupka i u tom kupanju smo mu uspjeli dobro namazati guzu, bas maslinovim uljem, a MM je malo ubacio i unutra koliko je mogao. Vidis bas smo razmisljali ima li nacin da se to ulje nekako ustrca unutra. Te ampublice su super ideja, jer su tanke i to ih nebi trebalo iritirati. Maleni se u tim trenutcima neda dirnuti, neda da mu se pridje guzi sto je razumljivo. I sinoc u neka doba je izbacio jos jednu tu kuglicu, dosta manju i bez problema, (proklete bile ne znam otkud tolike) i nadam se da je to to jer se vidjelo da ima i svjeze kake. Sorry na detaljnom opisu. Drago mi je da vidim da smo sve radili ispravno i hvala na svakom savjetu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma