Evo mene opet na ovoj temi, na zalost. Par dana je sa kakanjem bilo ok i onda opet od juce problem. Medjutim, sada je cini mi se jos gore jer L. nece da kaki. Cim dobije nagon za kakenje, stisne nogice, sav se zacrveni i govori nece kakiti, nece kakiti. Juce nije kakio cijeli dan, ali nekako nije imao ni potrebu, bar nije pokazivao. Cijeli dan je bio pun uzbudjenja, isli smo kod Deda Mraza po paketic tako da je mozda i to uticalo da "nije imao vremena za kakenje". Medjutim danas je drugacije, cijeli dan ima potrebu da kaki, ali on se jednostavno stisne i ne kaki. Nema sta nisam probala, opet kupka i topla voda, mazala mu guzu uljem, dala mu kasikicu maslinovog ulja da popije, tople vode da popije, jogurt, slatku kamilicu.. pa ja da sam sve to stavila u sebe nebih moga izdrzati. Ne znam da li grijesim, ali ja bih sada da mu isprovociram tako da kaki tj da ne moze stisnuti da ne kaki, ono kao proliv da dobije. Ne znam zene drage vise sam izludila, ovo me jako sekira. Sada je psiholoski i ne znam kako ovo prebroditi. Pricamo mi njemu price cijeli dan, ali ne, on samo govori boji se, boli guza, nece kakiti. Dva puta sam na peleni vidjela zuto, sto znaci da bi stolica trebala biti normalna... Ako je iko imao nesto slicno neka da bilo kakav savjet, mada kazem ako je ovo psiholoski ne znam sta raditi. I da ga vodim ljekaru sta cu dobiti time.