-
tvoj je dječak već naučio stiskati nogice kada dobije nagon, želi da ga nosiš .isto tako se može sakriti ispod stola,čučnuti tj.stati u takav položaj da kontrolirala tj.stiska stolicu.s obzirom da ti djećak ima opstipaciju,možeš od svoga pedijatra tražiti recept za portalak,ne trebaš ga kupovati u apoteci,ali moraš imati dijagnozu(bar je meni tako bilo)baš ču pratiti tvoje postove da vidim kako napreduješ,isto tako možeš kupiti onu klizmu ,proćitala sam da je neka mama to napisala, gore u postu ,ja bih svoju kćer kada se ne bi pokakila 5 dan vodila u bolnicu na klizmu i oni bi je onda pustili kući.njen specijalist doktor je rekao da se dijete mora pokakiti najkasnije do 5 dana,sve iza toga ne valja.moje dijete je sa 3,5 godina dobila dijagnozu opstipacija i s njom sam se borila do sedme godine.sada sam već neke stvari i zaboravila,ali to je jako teška psihićka igra živaca.gore je neka cura spominjala i mekinje,pa sam se sjetila da sam i ja to svojoj stavljala u hranu i razvodnjavala guste sokove.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma