molim ako netko zna, gdje ima isti za kupiti?![]()
molim ako netko zna, gdje ima isti za kupiti?![]()
vidjela sam ga ili u mülleru (west gate) ili u škrinjici (kvatrić) - nisam sigurna. Za Rijeku ne znam.
modlica ima i u intersparu za 17 kn puno komada ali ne znam ima li gingerbread.
Ja ga nisam našla nigdje a u Mulleru sam gledala, tako da je vjerojatnije u pitanju Škrinjica.
No, jučer sam u Algoritmu vidjela neki set sa nekakvom kuharicom i modlicama za kolačiće, između ostalog i gingerbread man i to u tri veličine. Samo - cijena je 130 kuna, a to mi je puno za jednu modlicu![]()
Mi koristimo onaj plasticni iz seta za plastelin.
Ja sam kupila lijepe velike kalupe Gingera u Ikei.
ajme cure puno hvala, samo da pitam, Skrinjica u Zg jel tako?
probaj pitati u malim ducancicima s balonima i tim party programom. ako su privatni, mogu i naruciti, nas loklani uvijek ima takvih stvarcica![]()
ovih plastičnih modlica za kolače i plastelin bi moglo biti u chemacu, lumosu ili drugim hobby shopovima. među artiklima za fimo ili sl.
Ja sam ih vidjela u Accessories-u u West G oko 50 kuna 3-4 kom. Jaako su lijepi!!!
mislis Accessories sa nakitom? zanimljivo, bas cu ic vidjeti tu ako ima...toga se nikad ne bi sjetila
Na koncu s obzirom da se radilo o poklonu narucila sam iz algoritma knjigz sa tim sjekacima o kojima gore Mima prica, ali sa bi i za sebe kupila
Da s nakitom i ja sam se iznenadila, iako ih nisam vidjela u svakom dućanu!!
naravno da nas Accessories u Ri to nema, jos kad sam pitala prodavacica me gledala ko da sam poludila))
pitala sam ja u Accessoriesu u Zg-u i prodavacica mi je rekla "gospođo, to vam se prodalo u prvih tjedan dana"tako da nish od toga
Dolazi Božić. Kalupić sam našla u Plodinama za 10,99 kn.
Ajme blago tebi, ja ga opet tražim i nigdje ga naći.
Imali su ga u onom NKD (or something) dućanu, ali je nestao u roku jednog dana.
Taman sam htjela dići ovaj topic, a on već tu
Plodine, znači.
Gdje o gdje su Plodine? Znam samo one pored Arene.
Moja jedina zamjerka tom kalupiću je što ne znam kako ću od tijesta očistiti utore za oči, gumbe, usta. Čačkalicom valjda. Probat ću. Ostalo 5.
Negdje sam čitala da u Areni imaju tih kalupića. 10 u kompletu, čovječuljak, zvijezda, borić.... metalni su i mislim da su 80,00 kn. Kako ne trebam druge oblike, nisam ni išla u potragu za tim kompletom.
Eh da, ovaj iz Plodina je plastični. Meni ne smeta. Za tih par kuna je odličan.
Aha, taj tvoj znači samo izrezuje oblik? Možeš oči gumbe i slično nacrtati šećernom glazurom.
U NKD su imali isto plastični kalup, ali baš tipa kalupa, koji ostavlja te rupice na potrebnim mjestima.
Ma ne Mima, on izrezuje oblik, a istodobno na izrezanom obliku utiskuje oči, usta, gumbiće, ruke i noge. Bojim se da će se ta mjesta puniti tijestom, pa ću morati čačkati. Iako, sa druge strane ima kao feder koji se stisne, pa bi to sve lijepo trebalo samo ispasti van.
Teoretiziram, bolje mi je da umijesim tijesto pa probam.![]()
Ima u Muelleru (na trgu) taj limeni, vel. cca 10-12 cm, košta 24 kn. A ima i u bella formi (kod džamije) neki plastični iz 2 dijela, širi izrezuje tijesto, a uži samo utisne obrise za oči, usta i dugmad - dođe 54 kn (ja kupila taj gotovanski).
E takav sa federom su imali i u NKD.
Ja sam tražila u Mulleru u West Gate i nema.![]()
Ne bih rekla, tu je negdje.
U plodinama kod arene ga nema. Probat ću do Müllera na trgu, samo gdje da ga tražim? dolje u drogeriji ili na 4. katu?
Nema ga ni na trećem ni u drogeriji, upravo sam se vratila. Treća godina za redom da ga neću uspjeti kupiti :/
Ovog s federićem ima u Metrou, 18 kn, kupila sam ga prije sat vremena.
cijelu proslu godinu sam ga trazila i valjda sam toliko mantrala u sebi da sam ga ove godine dobila u sklopu malog tupperware seta za kekse (4 su oblika i jedan od njih je manji gingerbread man)..meni se bas i vise svidjaju manji..mozda da probas kod nekog tko prodaje tupperware, sumnjam da izrezivaci mogu puno kostati
Ima ih u Hugu na Miramarskoj.
Kupila danas za 20ak kuna jednog srednje velikog 'čiča Glišu' (tak ih zove MM).
ovaj iz mullera je bas nekako velik (dug 12 cm, a raspon ruku i nogu cca 10cm) (danas im je dosla nova roba i on jedan jedini kojeg sam ja kupila), pa nekako nisam skroz zadovoljna. koliki su ti iz metroa? a sto je to hugo? jel se za metro treba imat kartica?
Moram otići u Šumoopskrbu provjeriti da li imaju oni. Imali su 100 vrsta tih kalupića kad sam bila prije Svih svetih, ako se ne varam vidjela i te čovječuljke ali manjih dimenzija, nekih 8-9 cm ili čak manje.
Ovdje na linku je samo jedan kalup za gljivu, ali u dućanu je bilo svakakvih raznih - zvjezdica, zvončića, čizmica... moram provjeriti kako izgleda uživo: http://www.sumoopskrba.hr/katalog/de...t=kalup&page=0
Hvala, pronašla sam ga. I naravno, gingermana više nemaju. Rekli su da su ga prodali isti dan, ali da će ga vjerojatno još dobivati.
Kupila jučer u Metrou, crveni plastični model sa federom koji utiskuje detalje, 15-tak kn, čini mi se, ne znam kakve je kvalitete
Nisam čitala prethodne postove, sorry![]()
ne vjerujem..stvarno nemas srecena kraju ces obici cijeli grad..
mozda da jednostavno narucis preko amazona ili ebaya: http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_no...cutter&x=0&y=0, u prosjeku dodje za 10tak dana,ako sad kupis dodje ti na vrijeme..imas ih tonu pa prosurfas koji ti pase..ja sam uzimala dosta stvari i uvijek je bilo dobro
da, izgleda ću ga na kraju morati naručiti, iako se bojim da je za ovu godinu kasno... Nisam još naručivala ništa s amazona niti ebaya, ali vidim da nema druge.
dodje ti vecinom vrlo brzo..na ebayu samo pazi da uzmes od top rated sellera (mozes oznaciti bocno u pretrazniku lijevo, ja uvijek stavim da mi trazi top rated sellere i worldwide s(kršitelj koda)ing jer ih ima koji ne salju u Hrvatsku)..mislim da za najkasnije 2 tjedna dobijes
ja sam kupovala knjige, odjecu za malu, stapice vanilije, tehnikuyou name it..i sve je doslo tip top
jednom se spremam naruciti i cookie cuttere, ima stvarno prekrasnih
ja gledam sto se desilo a onda skuzim da su unutar posiljatelja skuzili marku formule :D lol...valjda si skuzila kaj trebas oznaciti
pretpostavljam da cenzura ide direktno, ovdje nismo ni spominjali formule![]()
Opet ima licitarka u Hugu !! Ovaj čas sam bila. Samo, da znate, to je obični srebrni izrezivač, bez federa, dakle reže samo oblik i ne ostavlja nikakve tragove. Cijena 23 kune.
koliko je velik? ovaj moj mi je bas prevelik, uopce mi nije sladak!
Evo mislim da će kukiji napravljeni mojim izrezivačem ovako izgledati:
http://allchristmascookies.com/wp-co...rbread-man.jpg