Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Ideja za rođ. poklon, 6 god-cura

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Ideja za rođ. poklon, 6 god-cura

moram smisliti u roku dva dana neki zanimljiv poklon za šestogodišnjakinju...ima li kakvih ideja i prijedloga?Ja sam mislila onaj kreativni set-kovčeg iz tl al kako u tl više baš i nema neki izbor nisam uspjela naći..

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mojoj bi se sviđao kreativni set, jako voli društvene igre (npr. ako ti nije preskupo dječji Pictionary ili dječji Monopoly, ili recimo Operacija, Guess Who - tu igru obožava), voli one zhu zhu hrčke , voli knjige i slikovnice (dobila je za rođendan npr. knjigu o psima i to ju je oduševilo jer jako želi psa) - ali najveći uspjeh je ove godine postigao koferčić sa hrpom bojica, pastela, flomastera, olovaka - to je isto vjerojatno iz TL, Disney je, na onu macu iz AristoCats.

cinderella avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

set za izradu nakita, nešto kao ovo: http://ecx.images-amazon.com/images/...WL._SS400_.jpg

imaš u mülleru i raznim dućkasima s igračkama

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

A možda i nekakav dječji parfemčić, tipa disney Snjeguljica, imaš u Kozmu i DM-u, mi svim curkama po redu to kupujemo i svima se sviđa, uz to možeš neki rajfić za kosu s mašnicom, nakit dječji, lakić za nokte i tak, baš curičasto ako je takav tip!

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

prošle god sam joj kupila parfem i vestu sa krznom-oduševila se...
    ti setovi za izradu nakita u mulleru (bar kod nas ) izgledaju mi jadno, nemam pojma, nekako mala kutija, perlice unutra, nije mi to...
    kreativni set u tl nema niti jedan, samo plastelin od "kreative", nema ni ta kutija s bojicama...
    e, a zu zu hrčak?jesu u toj dobi in ili su to prerasli???hrčak i ono nešto za njega-spuštalica, penjalica...
    Posljednje uređivanje od pužić : 22.12.2010. at 08:47

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A čuj, moja ima 6 godina i obožava te hrčke, ali ona i inače voli dosta bebaste stvari, nije baš "curičasta" - njoj recimo vesta sa krznom ne bi bila nikakav poklon (parfem bi joj se možda i svidio jer jako voli kad ju ja namirišim svojim parfemom).

Kod nas su se doduše i veliki dečki (od 12-13 godina) igrali sa tim hrčcima i bili su im super.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pužić prvotno napisa Vidi poruku
    ...
    e, a zu zu hrčak?jesu u toj dobi in ili su to prerasli???hrčak i ono nešto za njega-spuštalica, penjalica...
    moja V je dobila za 7. ročkas hrčka i kuglu
    jako joj se dopalo
    danima smo se spoticali o tu beštiju, samo je jurila po kući
    jednu noć mi je ostala u krevetu, pa sam je u snu pritisla
    ne mogu opisati šok kada je to u sred noći počelo cvičati
    V prijateljica, ima blizu 8. godina, od DM je naručila samo te hrčkove (sviđa mi se takva kriva množina)
    znači sa 6 god. definitivno nisu prestari za to

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj pužić prvotno napisa Vidi poruku
    moram smisliti u roku dva dana neki zanimljiv poklon za šestogodišnjakinju...ima li kakvih ideja i prijedloga?Ja sam mislila onaj kreativni set-kovčeg iz tl al kako u tl više baš i nema neki izbor nisam uspjela naći..
    Ja sam neki dan u Euromu (veleprodaja, Borongajska oko broja 80) našla krasne setove porculanskog minijaturnog posuđa za minimalne novce. Set za čaj košta 22 kn + pdv ako je u običnoj kutiji, a mislim da je 35 kn ako je u pletenom kovčežiću. Otprilike je veliko kao trećina standardnog suđa za kavu, a nije podložno lomovima jer je sitno. Ima još toga, ali nisam gledala previše jer imamo uglavnom dečke, ali cijene su im stvarno povoljne.

Inače, isplati se ići ... jako jaaaako su povoljni.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

skoro svi u zarinom razredu imaju zhu zhu hrčke, tako da nije prebebasto za 6 godina.

ali sam kao roditelj jako sretna što smo mi nekim čudom uspjeli izbjeći te živine, iako nemam pojma kako.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hvala vam na savjetima, dobit će hrčka i kraj...sad sam zvala mamu od slavljenice, da pitam..pa parfem je od ovog dobila, odjeću od onog, auroru od ovog..pitam hoće ski skaf (jer idu na snijeg, pa da joj u Mani kupim, imaju sniženje!), hrčka ili neku knjigu (Princeze, eng slikovni riječnik-nešto..)kaže ona svejedno..pa kad je svejedno onda hrčak!mrzim samu sebe zato što se oko svakog poklona iznerviram jer želim djetetu kupiti ono što bi htjelo, da ne fulam..na kraju sebe opteretim da njima svejedno (i roditeljima i djeci)...Volila bi biti ko neki koji uđu na sam dan rođendana u prvu trgovinu, kupe prvo što im dođe pod ruku i sve 5!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •