-
Ja sam se proslu godinu fokusirala da se financijski oporavim od minusa zbog porodiljnog (iako sam se vratila ranije to je bilo na pola radnog vremena - a naravno bili smo do grla u kreditima) te da pod svaku cijenu smanjim dugove po ratama i kreditima (i samim time fiksni iznos koji svaki mjesec moram imati), narocito jer sam nakon porodiljnog dobila otkaz pa me je to prilicno potreslo jer smo se nekako opustili i trosili koliko je bilo raspolozivih prihoda, stalno vjerujuci da ce iduce godine povisica kao i prethodne...
Sad trebam napraviti neki plan za ovu godinu i malo sam u dilemi... s jedne strane zelim ustedjeti sto je moguce vise jer bi htjeli novi stan, a s druge strane ne mogu vise podnijeti rutinu stan-kuca-stan, ako vec pristojno zaradjujemo moramo malo i trositi na putovanja (to nam je zajednicka strast)... Mislim da cemo ustedjeti za bar jedno daleko (drugi kontinent) putovanje, pa makar nas to udaljilo jos godinu dana od novog stana... Inace, kupujem obicnu hranu, odjecu na snizenjima, za dijete se zezam da radi kao manekan za Lidl, igracke kupujem rijetko jer se ionako manje igra s njima a vise ludira i tako... Cak sam i na posao pocela nositi gablece, 20kn ustede dnevno dobro dodje...
PS - ali jos uvijek igram svaki tjedan loto - nada umire zadnja