-
Korisne stvari za bebe
dobili smo na poklon klokanicu iz prenatala, ali nisan imala pojma koliko je nekorisna...mala sad ima 4 miseca i ne mogu je koristiti jer da joj obučem jaknicu za šetnju klokanica mala... ne znan, ali klokanica je za mene totalno neisplativa stvar za kupiti...
sad me (radi zamjene) zanima što bi mi iskusnije mame predložile da uzmem u zamjenu za tu klokanicu...
što je vama bila super i korisna stvar?
-
-
niti jedna stvar koju sam kupila do sad nije bila neiskorištena. samo pokoji bodić ili pidžamica koji su obučeni 1-2 puta.
za nošenje mi je super sling. klokanicu sam posudila no od nje mi otpadaju ramena. a ostale stvari za nošenje nisam probala. Mei tai dobivam od sestre za božić, al nekak mi se čini da će ga više nosit muž nego ja, tako da je on odabrao uzorak.
iako u početku nisam bila zadovoljna njime, sad mislim da nam je to bila odlična investicija je mobil. koštao je preko 400 kn, ali koristimo ga još uvijek, a beba već ima 7mj. samo pazim da ga se ne dočepa i ne potrga. a muzikicu na njemu obožava.
-
U prenatalu je bilo za kupiti prenosnih hranilica. Ne znam da li ima još i sad.
Nama služi izvrsno cca 350 kn. Nosimo ju u goste obavezno, a kćer sada odbija sjediti u velikoj bracinoj hranilici i inzistira na stolcu pa je i doma u njoj jer je jako trapasta i nestabilna. Lijepo sjedi za velikim stolom i sama se hrani, čak i juhu sama jede, apsolutno odbija bilo kakav zalogaj iz naših ruku
Ne znam šta bih bez tog stolca.
http://www.prenatal.com/DesktopModul...&file=Magazine
Na drugoj je stranici.... malo prolistaj..... Ima i nožice za povišenje... mojoj kćeri i to treba.
(Ovo pišem jer pretpostavljam da ćeš zamijeniti u Prenatal dućanu, a oni nemaju marame i slingove).
-
nama je dugo bio koristan onaj nekakav stalak što iznad i sa strane ima zvečkice, znao se time igrati i po sat vremena, čak i kada je počeo sjediti. ne znam kako se zove pa da ga nađem da vidiš, nadam se da si shvatila iz mog stručnog opisa XD
-
sling, baby gym, drvena hranilica
-
Moja beba ima 4 mjeseca i najkorisnije stvari zasad su baby gym, mali mobil koji se može staviti i na krevetić i na kolica i na autosjedalicu, "Tiny love" didaktičke igračke - zbilja fantastične i viper.
-
Mei tai, baby gym, didaktičke igračke, mali ima 7 mj, i nije mi žao niti jedne kune za mei tai, spasio me bezbroj puta u šetnjama, kada je plakao zbog zubića ili cijepiva, ma stvar za poželjeti. Gdje kolica nisu mogla zbog gužve, lošeg vremena, ili bilo što drugo mei tai je spašavao stvar.
-
Osoblje foruma
za nosenje marama, sling, mei tai. nije mi zao ni jedne lipe koju sam potrosila na nosiljke, sve sam ih debelo iskoristila i spasavale su me u mnogobrojnim situacijama
od ostalih stvari skoro nis, autosjedalica, roba i neke igracke, nis drugo mi nije trebalo za djecu
-
s prvim djetetom : kolica s kočnicom, as, vrtić, kinderbet, mobile, kišobrankolica, nosiljka tomy, prematalica, hranilica, ah ne mogu se ni sjetit svega LOL
s drugim marama, as i igračke, kišobran kolica smo koristili samo od druge do treće godine - sve sam ostalo razdjelila u međuvremenu i nije mi uopće falilo
-
znači moja preporuka je da zamjeniš za dobar tanki i topli skafander u kojem stane u klokanicu
-
Najkorisnije do sada je bila hranilica,anatomske froddo ili bambi cipelice,guralica,biciklić koji je i guralica za mamu......
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma