moje dete je sada bas gadno bilo bolesno po prvi put sa 15 meseci. razlog, komsija koji ide u jasle, i njegovi roditelji koji mi xy puta nisu rekli da je bolestan.
saznam tek par dana kasnije ili jednom sutradan. redovno nas zovu i ako je bolestan i ako ima temperaturu, samo nisam to odmah bila shvatila, sada znam.
mali su, njihov decak je cak strpao dudu od mog u usta. (sada bar to nece vise jer je sam bacio dudu posle bolesti)
e sada, meni je to ruzno i nije mi fer, ali zasto bi ocekivala da ce neko biti fer prema meni i mom detetu ako vec nije fer prema svom.
npr. oni svom cak i kad nema temperaturu a juce je imao, ipak daju paracetamol ujutru pre jaslica da bi mogao da ide.
njihova stvar, imaju mogucnost da ga cuvaju 2 bake, da ga cuva bebi siterka, ali oni jasle smatraju strasno dobrim.
isto mi se desava da pored svih mojih zahteva oni i dalje doslovce trpaju kekse, sladoled itd.. mom detetu (moj je jos odan sisi, on keks bacipa sam tu jos uvek mirna) u ruke i da mi kroz salu napominju da sam "grozna mama" kad mu ne dam. (svog hrane od 6 meseci sa sladoledom, nutelom, cokoladnim musom, jogruticima, pudinzima, mislim njihova stvar, ali ja imam drugaciji stav i trazim da se moj stav postuje)
inace su ovako o.k. , ali nam se odnos prema roditeljstvu mnoooogo razlikuje.
proredila sam odlaske, ali smo u kontaktu. leti je bilo bolje jer smo setali vise, napolju je sve drugacije.