cure i decki,
ima li netko friska/aktualna iskustva s ovom skolom?
djeca ce mi tamo na jesen (jedna u cetvrti, jedna u prvi razred) pa me zanima doslovno sve
hvala!
cure i decki,
ima li netko friska/aktualna iskustva s ovom skolom?
djeca ce mi tamo na jesen (jedna u cetvrti, jedna u prvi razred) pa me zanima doslovno sve
hvala!
naši prijatelji imaju četvoro djece.
pripadaju toj školi.
ali su i dvije starije, a i ovo dvoje mlađih, nakon propitkivanja - vozili u siget.
da. ali voznja mi nije opcija.
(a i sigetska skola je koliko cujem i vidim miljama daleko od onog sto je bila kad sam ja isla tamo)
stvarno ti ne znam detalje, samo činjenice![]()
ja sam išla u tu školu
nemam nikakvih info , no jesi razmišljala o školi na remetinečkoj
Da ne otvaram novi topic,mene zanima OŠ Rapska,na Trnju ,naime i mi krečemo na jesen u školu pa je svaka info dobro došla !
Savski gajjesi razmišljala o školi na remetinečkoj
ali ako vožnja nije opcija, to je jednako daleko kao i Siget
Posljednje uređivanje od VIPmama : 05.01.2011. at 09:19
da, savski gaj mi je otprilike jednako daleko kao i siget, isto kao i botinec. o gaju nisam razmisljala ni u ludilu, o botincu jesam, ali sve navedene skole zahtijevaju voznju.
obzirom da ce mi obje u skolu, svaka voznja bi znacila da imam nekog na raspolaganju da cijeli dan razvaza (sve ove skole su u smjenama)
sada sam tek skužila temu - znači nećemo više biti skupa u razredu?
upravo tako Mija. mozda bi neko vrijeme i mogla iskombinirati razvazanja, ali zasigurno ne narednih osam godina (znas i sama udaljenost do ovih skola). zato i pitam jel zna netko nesto o skoli, nije stvar izbora (jer mi izbor onda ne bi bio ni botinec ni gaj ni siget vec ova skola u koju starija ide sada) vec je jednostavno tako kako je.
NiB - je, tak je, najvjerojatnije.
hvala u svakom slucaju cure, mozda se jos javi netko od roditelja tko ima dijete u skoli u klari.
nadam se da ćeš pronaći najbolje riješenje
mene za tu školu vežu lijepe uspomene i mislim da sam dobila dobru podlogu za dalje,al to je bilo prije ohoho godina![]()
ines, zao mi je da su se stvari tako poslozile i nadam se da ce cure u novoj skoli imati odlicna iskustva![]()
ajde Mija, nisi tak stara (slozi se, nemoj mi ubijat vjeru)
hvala Ivkai ja se nekako nadam