-
Noćne hipoglikemije??
Jel netko od vas čuo za noćne hipoglikemije ako beba ne jede po noći? Spomenula mi to patronažna sestra jer moja beba spava po osam sati u komadu. Pa me malo zabrinula. :?
-
Pa da, nas su na to stalno upozoravali. No, Lea je bila nedonošče i imala je 2300 kad je došla kući; i mi smo ju ispočetka morali buditi za hranjenje svaka tri sata (i po noći). Ali, i kasnije, kad je već puno dobila na težini su nam uvijek govorili da ne smije proći više od 5,6 sati a da ne jede. Lea nije dojila, a naša pedijatrica mi je rekla da ona mamama koje doje kaže da dijete mora jesti barem svaka 4 sata (po noći). E sad za koju starost/težinu djeteta to vrijedi, i što Roda misli o tome pojma nemam.
-
I ja sam to čula, ali nema šanse da je probudim. Čak i ako se probudi neće jako otvoriti usta, pa ne može uloviti bradavicu. Valjda zato preko dana nadoknađuje. Ne znam, čekat ćemo pregled kod pedijatrice pa ćemo je pitat. :/
-
Najbolje da pitaš pedijatricu. A možda smo kod iste kad ti je lokacija Špansko
- mi smo u Vrapču kod pedijatra. Koliko mi se čini, mišljenja se o tome jako razlikuju, valjda sto puta sam na netu pročitala odgovore raznih pedijatara koji kažu da dijete ne treba buditi za hranjenje po noći.