Pokazuje rezultate 1 do 50 od 227

Tema: Muž me ostavio zbog IVF-a?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ama, ja ću samo još dodati da se nijedna sreća ne može graditi na tuđoj nesreći. To što je napravio vašem braku hoćeš nećeš svrstava to u ovo posljednje, iako će za tebe osobno to vjerujem postati sreća i spas kad budeš mogla uistinu napraviti odmak od svega i sagledati onda gdje je on, a gdje ti. Pitam se još samo što o svemu tome imaju za reći njegovi roditelji i kako su prihvatili avanture svog "sina doktura".

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Tvoja priča me jako podsijeća na priču moje prijateljice (čak je i stan problem). Razlika je jedino što je ona imala 2 djece (7g i 12g) i što su zajedno bili 20g. (u braku 13g). IVF naravno kao šta su cure rekle nema veze. A iz njenog iskustva mi se čini da nema smisla ni čekati s razvodom. Da znam, za tebe je to bilo neočekivano, šok, ali on je to planirao i pripremio se - u prednosti je.
    Voljela bih da sam u krivu, ali čini mi se da su realno šanse da se on vrati male. I čini mi se šta prije kreneš iz početka biti će ti i bolje i lakše. Ako je stan problem - prodajte ga. Što budete imali manje dodirnih točaka biti će ti lakše.
    Da, znam da nije lako, znam da ti treba vremena...i imaš pravo, plači, piši na forumu... uz tebe smo.

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Pitam se još samo što o svemu tome imaju za reći njegovi roditelji i kako su prihvatili avanture svog "sina doktura".
    Nisu naravno sretni sa izborom svog sina. Neugodno im je, drugima naravno serviraju priču da sam ja tu odgovorna 90%. Da sam bila bolja, on to ne bi napravio. Roditelji...nisu realni što se tiče svog sinčića. Nek im bude, svima njima, njemu koji me između ostalnog, optužio da sam ga odvojila od roditelja, hehehe, sad je sa stracima, i nije mu lako, pa nek mu bude, a i njima, nek vide sina u lijepom svjetlu, potpuno sumanutog sa super planovima u životu. Hvala suborke. Puse svima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •