Pokazuje rezultate 1 do 50 od 227

Tema: Muž me ostavio zbog IVF-a?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj amariya prvotno napisa Vidi poruku
    ...Sad razmišljam da je možda Bog tako htio, jer kao što je jedna žena rekla, da smo imali dijete, možda bi me varao jer bi se možda osjećao zanemaren, ali mislim da me tad ipak nikad ne bi ostavio, jer bi volio dijete...
    amariya, žao mi je što to proživljavaš i što će proteći dosta vremena dok zacijele rane, ali vjeruj mi ovako je bolje. Nemoj tražiti svoje pogreške ili pogreške koje će ona druga napraviti. Ona nije čak niti važna. Mogla je to biti bilo koja druga...opet je on ključni akter u toj priči.
    Tvoj partner je donio sebičnu odluku, ali bolje da je donio sad nego u trenutku kad biste imali dijete. Nemoj tražiti utjehu u tome da bi ostao uz tebe da ste dobili bebaća. Što biste ponudili djetetu i svojoj budućnosti? Kako biste zajedno prolazili kroz najteži ispit-ispit roditeljstva bez ljubavi i uzajamnog podržavanja?
    Oprosti što sam ovako iskrena, ali život će donijeti nove lijepe prilike koje su tu negdje ispred tebe. Moraš proći kalvariju svoje tuge i to je razumljivo, ali traži izlaz u sebi, a ne u njegovom povratku.
    Ona je duboki nesiguran i nesretan, ali nije nužno da ti nosiš njegov teret. Dokazala si da si hrabra kroz vaš MPO put i sad tu snagu usmjeri da sebi stvoriš sretniji i ispunjeniji život.
    Želim ti svu sreću ovoga svijeta kao bi uspjela u tome
    Posljednje uređivanje od Bebel : 23.12.2010. at 22:18

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •