-
Hvala cure. Sve znam. Osjećam isto da ne može IVF biti problem, čak sam imala osjećaj da nas je taj problem još i zbližio, ali ja to tako gledam da je njega uhvatila neka kriza i htio se dečko opustiti, probati nešto novo. Još je sve svježe i molim Boga da se osvjesti, da shvati, da želi nazad. Da li bih ga primila? Probala bih, jer do ovog sranja, bio mi je stvarno dobar muž, lijepo sam se s njim osjećala, bio mi je dobar partner. Znam da bi bilo teško i ne znam da li bi uspjeli ponovno jer ne samo da je moje povjerenje jako poljuljano, nego...toliko me povrijedio, jako. U nekom sam zrakopraznom prostoru i moram čekati da vrijeme učini svoje. Ja sam sad jako loše društvo. Stalno mi je ista tema u glavi, ništa me ne zanima, ništa me ne zabavlja.
Mislim da bi me stvarno pogodilo da mala zadrudni, ali bila mi je super jedna forumašica...nadam se da će biti u pravu. Da je mogao, pa valjda bi već i napravio. Silne ste. Hvala. Puno mi pomažete.
-
amaryja
Vjerujem da je ovo teško, ali želim ti od srca da čim preboliš nađeš neku osobu koja te zaslužuje i zaboraviš sve ovo ružno iskustvo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma