Pokazuje rezultate 1 do 50 od 227

Tema: Muž me ostavio zbog IVF-a?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Hvala cure. Sve znam. Osjećam isto da ne može IVF biti problem, čak sam imala osjećaj da nas je taj problem još i zbližio, ali ja to tako gledam da je njega uhvatila neka kriza i htio se dečko opustiti, probati nešto novo. Još je sve svježe i molim Boga da se osvjesti, da shvati, da želi nazad. Da li bih ga primila? Probala bih, jer do ovog sranja, bio mi je stvarno dobar muž, lijepo sam se s njim osjećala, bio mi je dobar partner. Znam da bi bilo teško i ne znam da li bi uspjeli ponovno jer ne samo da je moje povjerenje jako poljuljano, nego...toliko me povrijedio, jako. U nekom sam zrakopraznom prostoru i moram čekati da vrijeme učini svoje. Ja sam sad jako loše društvo. Stalno mi je ista tema u glavi, ništa me ne zanima, ništa me ne zabavlja.
    Mislim da bi me stvarno pogodilo da mala zadrudni, ali bila mi je super jedna forumašica...nadam se da će biti u pravu. Da je mogao, pa valjda bi već i napravio. Silne ste. Hvala. Puno mi pomažete.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

amaryja

Vjerujem da je ovo teško, ali želim ti od srca da čim preboliš nađeš neku osobu koja te zaslužuje i zaboraviš sve ovo ružno iskustvo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •