-
amarya čitajući tvoje postove mislim si kako si ti divna žena. Ti si ga tješila, ohrabrivala i podržavala dok ste bili zajedno, pa nakon što ti je priznao svoju prijevaru i slomio srce, još si ga pozivala da ostane. Zaista svaka ti čast i skidam ti kapu. Ja bih od ljutnje i revolta vjerojatno svašta izgovorila (jer ruku na srce zbog njega ste prolazli IVF priču) i omogućila mu najružnije osjećaje, možda gore od onih koje bi on meni priuštio. Ali ti ne, ti si se ponijela hvalevrijedno i znaj dok si živa da je tvoj obraz čist i da si ponos ženskom rodu i sebi samoj!
Ovaj nesretan kraj vaše priče će ti donijeti najljepši mogući ishod, otvara ti se nova prilika za ljubav, obiteljsku sreću i roditeljstvo (možda i bez IVF-a) s nekim novim koji će tebe prepoznati ovako prekrsanu i plemenitu kao što jesi. Iako još nije vrijeme, uskoro ćeš i sama moći osjetiti novi polet kojeg ti je sudbina donijela, ja sam već sada sretna zbog tebe i tvoje prekrasne budućnosti koja te čeka sa novim čovjekom koji te zaslužuje. Nakon suza širom otvori oči, sreća je negdje ispred tebe!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma