Nisam u MPO prici, kao sto je nekad i amariya i ja mislim da sam u sretnom braku, ali jednostavno imam potrebu komentirati cijelu pricu. Ne razumijem stav da je netko u MPO prici zbog druge osobe, ok. druga osoba ima dijagnozu, ali svak ulazi u tu pricu zbog sebe. Tako je i amariya usla u tu pricu zbog sebe, jer je ona zeljela imati dijete s osobom koja slucajno ima dijagnozu. Ali to je ona jos uvijek radila radi sebe. I ne treba on uopce osjecati bilo kakvu vecu zahvalnost ili ne znam sto vec.

Naravno, ne opravdavam njegov cin, ne opravdavam nevjeru, ali ne mogu ne primjetiti da amariya vise puta ponavlja da ga jos uvijek voli. Nadam se da ju nikad necu razumijeti, ali meni se cini da kad muz tako nesto uradi da si povrijedjen, pogazen ti je ponos, ali ne mozes zbog toga prestat voljet tu osobu. jer valjda ju volis iz mnostva razloga koji nisu prestajali postojati njegovom prevarom. Nisu ljudi crno-bijeli pa je sad s njegovom prevarom nestalo sve ono dobro zbog cega su bili sretni 12 godina. Dakle, brak prestaje zbog ponosa, a ne ljubavi. I zato ja ne bih digla ruke od svega olako, ako volim tu osobu i sretna sam s njom, onda bih se ja za nasu vezu borila. I to samo zbog sebe, jer ja želim biti s nekim koga volim.