znam da nije lako nakon svih godina ali sto prije krenes dalje i pocnes misliti na sebe to ce ti prije biti lijepo...ma daj molim te, razmisli koga ti to volis tocno..tipa koji razmislja kako mu je tlaka dovesti komada kod staraca pa bi se ti trebala iseliti...bljuv..tipa koji se ni najmanje humano ne brine kako si nakon nesrece (pa ja bi toliko suosjecanja imala i prema neznancu)..da moj muz napravi nesto slicno davno bi bio lanjski snijeg..lijepo je nekog voljeti i treba se bezuvjetno davati ali ti sama sebi moras biti na 1. mjestu pa onda ostali..ja bi probala sto prije izbjeci sva mjesta gdje ga mozes vidjeti i pocela izbjegavati bilokakve kontakte s njim, napravila sebi popis stvari koje bi opcenito voljela probati pa pocela planinariti, putovati (ne moraju biti skupe destinacije, recimo do beca na 5 mrak izlozbi na dan,dva), pocela izlaziti s frendicama i upoznavati nove ljude, izbjegavati s postojecim frendovima bilokakve teme vezane uz njega..i tako, mjesec,dva, tri ce biti tesko a kasnije sve lakse..ja bi na kraju dodala da sreca sto si ga se rijesila jer te taj tip nije zasluzio..

hvala bogu sto si dobro nakon prometne..saljemo ti zagrljaje da sto prije budes bolje