draga moja, prvo sto bi ja napravila:
1) sredila se vrhunski i usminkavala samo tako svaki dan da sebi budes lijepa i pozeljna
2) izlazila van sto vise s prijateljima (sto manje doma to bolje)
3) upisala se na nesto sto me zanima (sport, pilates, slikanje, planinarsku grupu, jahanje, kuhanje...mogucnosti su ogromne a ima i skroz pristupacnih tecajeva, mozes i pisati blog o necemu sto te zanima- nikako ne o bracnim problemima, volontirati u rodi ili negdje drugdje)
4) izasla van s nekim tipom koga zanimas samo da si vratis malo samopouzdanje u samu sebe
5) promijenila bravu i stavila njegove stvari u podrum
6) dogovorila se za prodaju stana i kupila novi ili iznajmila neki slatki mali stancic di te nista ne podsjeca na njega i krenula dalje
7) raskrstila s njim zauvijek i krenula u nove radne pobjede (posvetila se poslu, sebi i svojim interesima)
8) škicala tipove naokolo
9) nikad ne pustila suzu zvog takvog bezosjecajnog i jadnog tipa
10) otputovala na neku fora destinaciju, ne mora biti skupa..pa taman frendici na vikendicu, do graza za 100 kn ili slicno..ispuni slobodno vrijeme
11) kad budes imala novu obitelj, super muza i dijete poslala mu obiteljsku cestitku za bozic
12) poslala mu sms eventaulno za rodjendan i to ako se sjetis da mu je rodjendan

poanta ovih povrsnih idejica je da pocnes misliti na sebe sto nije lako i ne ide brzo ali ako ne pocnes produzujes agoniju i samo cekas da ti se vrati sto i da se desi sumnjam da bi mogla zaboraviti cijelu ovu epizodu i bezuvjetno vjerovati u lijep brak (a zivot je samo jedan)..ako se okrenes sigurno ima toliko ljudi koji bi bili presretni da imaju divnu osobu kao sto si ti pored sebe..definitivno ti ne treba nitko s krizom srednjih godina
meni je nakon svakog prekida bilo koma a prekidala sam uvijek ja (doduse, imala sam razlog za to) i na kraju je uvijek nekako ispalo bas kako treba biti...posloze se stvari i vise ne sjecas proslosti nego samo zanimljivih anegdota..poznajem toliko ljudi koji sad uzivaju u 2. braku, iako ti se to sad ne cini sigurno postoji netko tko ce te drzati kao kap vode na dlanu i tko ti nece priustiti ovako nesto nakon toliko godina i svega sto ste prosli..

obozavam ove misli g.g.marqueza (doduse prijevod je tragican- profesionalna deformacija ali poluziti ce svrsi) : http://ikaikica.bloger.hr/post/13-zi...z/1130960.aspx

veliki zagrljaj!