draga amariya.. saljemo ti zagrljaj..
nazalost desetak godina se ne zaboravlja zacas, trebas dati sebi vremena da krenes dalje i da izgradis novi zivot...medjutim, nikad ne znas sto te ceka iza ugla, cesto se kaze "svako zlo za neko dobro" i nekako vjerujem da te cekaju lijepe stvari..
prije 2 godine moja najbolja prijateljica je prekinula s deckom s kojim je bila cca 7 god, vidjela se s njim u braku, studirali su zajedno, naviknula se na njega..decko je bio ok ali ja nikad nisam osjecala da su neki great match (nikakav konkretan razlog nego jednostavno na prvi pogled sam vidjela nekog drugog uz nju jer je poznajem cijeli zivot a on mi se cinio puno nezreliji od nje)..ostavio ju je iznenada, ni par mjeseci kasnije ozenio je drugu curu..osjecala se slicno kao ti medjutim sad 2 g. kasnije ima divnog decka kojeg je upoznala na poslu, planiraju svadbu, zbilja si jako dobro pasu, vidi se da su na istom nivou...bivseg se niti ne sjeti..
svojedobno smo bile svaki dan skupa, savjetovala sam joj slicno sto i tebi..prvo vrijeme je bila svaki cas na njegovom faceu, isla na mjesta di je isao i on...i onda je shvatila da to nema smisla, skoncentrirala se na sebe, na svoju karijeru i interese, izgradila je novi zivot, novi- stari krug prijatelja, uziva..isto to zelim i tebi
ako das sebi priliku da krenes dalje i raskrstis s proslosti prije ces doci na nulu..razmisli di se vidis, da li si zadovoljna sa svojim poslom i gradom di zivis (bez njegovog utjecaja), sto mozes napraviti za sebe i gdje mozes upoznati nove ljude..kreni od danas s pozitivnim mislima, cvakni jednu torticu u torte i to (ako si u zg) da nadomjestis koji gramcic i okreni novi list, mi smo uz tebe..