Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 227

Tema: Muž me ostavio zbog IVF-a?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

potpisujem pomikaki

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Hvala Pomikaki, jedna ispravka, mm je liječnik...plaćica sasvim pristojna, bez opterećenja. Prije Božića je rekao prijateljima da ne želi ići u stan jer ne želi unajmiti stan jer ne voli biti sam, a s novom želi polako, no od tad su se promjenile neke stvari. Možda o tome razmišlja, ali naravno, lakše bi mu bilo da ja odem. Mislim da se osjeća stjerano, ne nailazi na odobravanje (osim jedne osobe, nije mi htio reći koje, koja mu je rekla da se nije uopće iznenadila, da mu je to bilo pitanje vremena, jer ga je taj brak jako sputavao-vjerojatno neka kolegica kojoj se on sviđao...ja sam sad isto naišla na slične komentare ali koje se odnose na mene). Ne znam, voljela bih samo svoj mir, baš me briga za "probleme u raju", samo ne želim da me više vrijeđa. Hvala na kometarima.

MajaPOP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Kakav k*****! mislim da ce ovo potpisati sve cure koje su ti vec odgovorile na post..
    Glavu gore, sad si se rijesila "problema", ma kako to grubo zvucalo! I zapamti "kad se jedna vrata zatvore, otvaraju se nova, posve drugacija", pa ako su drugacija od ovih na kojima se bila, mozes samo dobro ocekivati! U svakom smislu...
    Sretno!!!
    Posljednje uređivanje od BHany : 07.01.2011. at 09:01 Razlog: izraz

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj amariya prvotno napisa Vidi poruku
    ...plaćica sasvim pristojna, bez opterećenja.
    U tom slučaju, zbilja je razmažen i sebičan, i k tome prilično nerealan. Pa neka si iznajmi stan Vidjela sam da je liječnik, ali sam pretpostavljala da je neki kredit u pitanju.
    Gledajmo to pozitivno, baš fino da se pokupio.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

draga moja, prvo sto bi ja napravila:
    1) sredila se vrhunski i usminkavala samo tako svaki dan da sebi budes lijepa i pozeljna
    2) izlazila van sto vise s prijateljima (sto manje doma to bolje)
    3) upisala se na nesto sto me zanima (sport, pilates, slikanje, planinarsku grupu, jahanje, kuhanje...mogucnosti su ogromne a ima i skroz pristupacnih tecajeva, mozes i pisati blog o necemu sto te zanima- nikako ne o bracnim problemima, volontirati u rodi ili negdje drugdje)
    4) izasla van s nekim tipom koga zanimas samo da si vratis malo samopouzdanje u samu sebe
    5) promijenila bravu i stavila njegove stvari u podrum
    6) dogovorila se za prodaju stana i kupila novi ili iznajmila neki slatki mali stancic di te nista ne podsjeca na njega i krenula dalje
    7) raskrstila s njim zauvijek i krenula u nove radne pobjede (posvetila se poslu, sebi i svojim interesima)
    8) škicala tipove naokolo
    9) nikad ne pustila suzu zvog takvog bezosjecajnog i jadnog tipa
    10) otputovala na neku fora destinaciju, ne mora biti skupa..pa taman frendici na vikendicu, do graza za 100 kn ili slicno..ispuni slobodno vrijeme
    11) kad budes imala novu obitelj, super muza i dijete poslala mu obiteljsku cestitku za bozic
    12) poslala mu sms eventaulno za rodjendan i to ako se sjetis da mu je rodjendan

poanta ovih povrsnih idejica je da pocnes misliti na sebe sto nije lako i ne ide brzo ali ako ne pocnes produzujes agoniju i samo cekas da ti se vrati sto i da se desi sumnjam da bi mogla zaboraviti cijelu ovu epizodu i bezuvjetno vjerovati u lijep brak (a zivot je samo jedan)..ako se okrenes sigurno ima toliko ljudi koji bi bili presretni da imaju divnu osobu kao sto si ti pored sebe..definitivno ti ne treba nitko s krizom srednjih godina
    meni je nakon svakog prekida bilo koma a prekidala sam uvijek ja (doduse, imala sam razlog za to) i na kraju je uvijek nekako ispalo bas kako treba biti...posloze se stvari i vise ne sjecas proslosti nego samo zanimljivih anegdota..poznajem toliko ljudi koji sad uzivaju u 2. braku, iako ti se to sad ne cini sigurno postoji netko tko ce te drzati kao kap vode na dlanu i tko ti nece priustiti ovako nesto nakon toliko godina i svega sto ste prosli..

obozavam ove misli g.g.marqueza (doduse prijevod je tragican- profesionalna deformacija ali poluziti ce svrsi) : http://ikaikica.bloger.hr/post/13-zi...z/1130960.aspx

veliki zagrljaj!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ni jedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja ih zaslužuje neće te nikada rasplakati.
    ( ovo mi se sviđa)
    Nemoj provoditi vrijeme s nekim kome nije stalo provoditi ga s tobom. ( i ovo)

x na lorin post

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Amariya, žao mi je što prolaziš kroz sve ovo. Ništa od napisanog neće promijeniti tvoje osjećaje ali proći će, valjda trebaš preživiti sve korake i faze do konačnog "izliječenja".

Gle, sad ću biti malo okrutna i reći-svaki muškarac razmišlja k..cem, svi su oni po tom pitanju identični, bili oni doktori, pravnici ili trgovci..sve je to ista stvar. Razlika je u tome što su neki naučeni zaustaviti svoje nagone na vrijeme i ne dozvoliti prepuštanju. Tvoj ne spada u takve očito. Sad je tako kako je, on priča sve i svašta jer ne zna što bi ti rekao nakon toliko godina. Vjerojatno nekakav obrambeni mehanizam (najbolja obrana je napad) jer zna da to nije u redu ali zaljubio se i želi biti s tom curom.

Nemoj razmišljati o tome da bi se mogao vratiti, tako mučiš samu sebe. Što i da ti se vrati? Pa na što bi ličio vaš život? Budi sretna da nemate djece (ironično) jer "samo" ti moraš izliječiti rane, vjeruj mi da bi bilo stostruko bolnije da su i djeca u priči.

A kad sve to prođe, kad se zaljubiš u pravog čovjeka, onda lijepo prošetaj pored bivšeg muža zagrljena sa svojom ljubavi dok u rukama držite svoju bebu. Pa vidi tko će onda biti pobjednik.

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Debeli potpis na post od lore.
    Draga moja raširi svoja krila i u nove pobijede, život će donijeti nove lijepe trenutke, staro pometi pod tepih, uzdigni glavu i samo hrabro naprijed.
    Od srca ti želim da ubrzo tvoj život u svim pravcima ide samo uzlazno a da prošlost i tvoj budući bude samo jedna epizoda života, knjiga koju ćeš lagano zatvoriti.
    SRETNO DRAGA!!!!!!!!!!
    DRŽI SE!!!!!!!

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Cure, nema šanse da mislim na novi početak s njim. Nikako. Njegovo grozno ponašanje mi je valjda trebalo kao konačni udarac i učinio mi je veliku uslugu. Lore, o točki 11 sam i ja već razmišljala, hehehe, samo treba pronaći frajera. Ali svjesna sam da treba proći neko vrijeme. Konačno sam otišla na fejs. Kupila tajice (hhehehe). Nakon ovog šoka omršavila sam 4 kg, tako da... Ipak, ovu dijetu ne bih preporučila ni najgorem neprijatelju pa ni NJOJ.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ama, ja ću samo još dodati da se nijedna sreća ne može graditi na tuđoj nesreći. To što je napravio vašem braku hoćeš nećeš svrstava to u ovo posljednje, iako će za tebe osobno to vjerujem postati sreća i spas kad budeš mogla uistinu napraviti odmak od svega i sagledati onda gdje je on, a gdje ti. Pitam se još samo što o svemu tome imaju za reći njegovi roditelji i kako su prihvatili avanture svog "sina doktura".

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Tvoja priča me jako podsijeća na priču moje prijateljice (čak je i stan problem). Razlika je jedino što je ona imala 2 djece (7g i 12g) i što su zajedno bili 20g. (u braku 13g). IVF naravno kao šta su cure rekle nema veze. A iz njenog iskustva mi se čini da nema smisla ni čekati s razvodom. Da znam, za tebe je to bilo neočekivano, šok, ali on je to planirao i pripremio se - u prednosti je.
    Voljela bih da sam u krivu, ali čini mi se da su realno šanse da se on vrati male. I čini mi se šta prije kreneš iz početka biti će ti i bolje i lakše. Ako je stan problem - prodajte ga. Što budete imali manje dodirnih točaka biti će ti lakše.
    Da, znam da nije lako, znam da ti treba vremena...i imaš pravo, plači, piši na forumu... uz tebe smo.

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

draga ama
    pred tobom je kvalitetan život kad stvari postaviš na svoje mjesto...
    za to će ti trebati još vremena, ali kad očistiš repove, napraviš neki 'make over', uvedeš nove aktivnosti...počneš se baviti s nečim što si oduvijek željela a nisi...preseliš u novi prostor (prodate stan i podijelite lovu) i sl. (zašto ne razmisliti i o opciji povratka u svoj grad?)...tvoj život će prerasti u nešto dobro...čvrsto vjerujem u to...

i samo da pošaljem velike zagrljaje superman i laky

i da neke, koji su se malo opustili, samo malo podsjetim da paze na izražavanje (to mi je posao ovdje ).. pa ću malo izeditirati 'kre***' i sl.

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

BHany, naravno da planiram otići u naš grad. Javim ti se za kavu, naravno, ako si za. Živim za to (da se preselim). Tamo sam potpuno u njegovom okruženju i tamo mi je jako teško. No svjesna sam da to neće ići preko noći, moram prvo pronaći posao u dr. gradu. Tada će biti puno lakše. Razvod bi otegnula, kao što sam već spomenula samo zbog diobe imovine. To je jedini razlog. Uz sve što mi je napravio, ne želim mu dati to zadovoljstvo da on bude u našem novom lijepom stanu, a ja podstanar.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Draga Amariya, brakorazvodna parnica i dioba imovine su ti dvije zasebne parnice. Dakle, razvod, s obzirom da nemate djece, može biti gotov vrlo brzo. Nakon toga jedno od vas dvoje mora pokrenuti imovinsku parnicu (za razdiobu imovine), a ta ti parnica može potrajati jedno vrijeme, osim ako se ne dogovorite pa i to bude brzo gotovo. Dakle, razvod i dioba imovine se ne riješava u istoj parnici.

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Znam, ali razvod prethodi tome, pa prema tome...ako odgodim ovo prvo, odgađam i ono drugo. Samo zato...

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Pitam se još samo što o svemu tome imaju za reći njegovi roditelji i kako su prihvatili avanture svog "sina doktura".
    Nisu naravno sretni sa izborom svog sina. Neugodno im je, drugima naravno serviraju priču da sam ja tu odgovorna 90%. Da sam bila bolja, on to ne bi napravio. Roditelji...nisu realni što se tiče svog sinčića. Nek im bude, svima njima, njemu koji me između ostalnog, optužio da sam ga odvojila od roditelja, hehehe, sad je sa stracima, i nije mu lako, pa nek mu bude, a i njima, nek vide sina u lijepom svjetlu, potpuno sumanutog sa super planovima u životu. Hvala suborke. Puse svima.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

BHany, naravno da planiram otići u naš grad. Javim ti se za kavu, naravno, ako si za.
    Jedva čekam ...onda možemo o svemu...tu smo za tebe, a kad imaš prijatelje, nikad ne znaš kakva se nova mogućnost može otvoriti.

I naravno, ne popuštaj, bori se za svoja prava...najbolje će ti savjetovati dobar odvjetnik.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

draga amariya , cure su ti sve rekle, ja sam ti samo htjela reći da se držiš i poslati ti jedan veliki virtualni

i jedan mojim starim suborkama superman i laky

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Cure, čitam vas često, nekoliko puta neke poruke. Mnogo mi to znači. No ne mogu čitati svoje poruke. Ne znam zašto, valjda mi je žao same sebe ili me strah da bih opet to isto proživljavala. Sad sam druga osoba, teško mi je još uvijek, naravno i znam da će to još dugo trajati, ali postala sam svjesna da je našoj ljubavi kraj. Znam da ne možemo biti prijatelji, ali sam mislila da ćemo ipak sve moći lijepo dogovoriti, odnosno da će naši odnosi biti koliko toliko korektni. Voljela bih da postane normalan, da izađe iz tog ludila, ali tko zna kad će se to dogoditi.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

draga amariya.. saljemo ti zagrljaj..
    nazalost desetak godina se ne zaboravlja zacas, trebas dati sebi vremena da krenes dalje i da izgradis novi zivot...medjutim, nikad ne znas sto te ceka iza ugla, cesto se kaze "svako zlo za neko dobro" i nekako vjerujem da te cekaju lijepe stvari..
    prije 2 godine moja najbolja prijateljica je prekinula s deckom s kojim je bila cca 7 god, vidjela se s njim u braku, studirali su zajedno, naviknula se na njega..decko je bio ok ali ja nikad nisam osjecala da su neki great match (nikakav konkretan razlog nego jednostavno na prvi pogled sam vidjela nekog drugog uz nju jer je poznajem cijeli zivot a on mi se cinio puno nezreliji od nje)..ostavio ju je iznenada, ni par mjeseci kasnije ozenio je drugu curu..osjecala se slicno kao ti medjutim sad 2 g. kasnije ima divnog decka kojeg je upoznala na poslu, planiraju svadbu, zbilja si jako dobro pasu, vidi se da su na istom nivou...bivseg se niti ne sjeti..
    svojedobno smo bile svaki dan skupa, savjetovala sam joj slicno sto i tebi..prvo vrijeme je bila svaki cas na njegovom faceu, isla na mjesta di je isao i on...i onda je shvatila da to nema smisla, skoncentrirala se na sebe, na svoju karijeru i interese, izgradila je novi zivot, novi- stari krug prijatelja, uziva..isto to zelim i tebi
    ako das sebi priliku da krenes dalje i raskrstis s proslosti prije ces doci na nulu..razmisli di se vidis, da li si zadovoljna sa svojim poslom i gradom di zivis (bez njegovog utjecaja), sto mozes napraviti za sebe i gdje mozes upoznati nove ljude..kreni od danas s pozitivnim mislima, cvakni jednu torticu u torte i to (ako si u zg) da nadomjestis koji gramcic i okreni novi list, mi smo uz tebe..

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Pusa Lore, da, želim otići iz njegovog grada i gledam to kao neki novi početak. Ali dok sam tu moram se nekako skulirati...Samo to je tako teško. Baš sam dana srela u trgovini njegovu rođakinju. Rekla mi je da je Ona objavila slike s nove godine (gdje su oni zajedno-sjede, ništa intimnije) i kao da ona nije ništa specijalno. Rekla sam joj da mi ne šalje, da to ne želim gledati. Dovoljno što mi je to rekla da sam sva pokisla, makar...sve je to normalno, naravno da je slike od svog dečka stavila na fejs...Fuj!

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

amariya, želim ti dati podršku i da se što prije izvučeš i zaboraviš sve ružno. Gledaj naprijed. On će te potražiti vidjet ćeš. Ne daj mi razloga da se naslađuju. Digni glavu. Svi su na tvojoj strani.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

drzi se! iskreno mislim da bi ti bilo lakse da se maknes od njega i njegove obitelji a dobrim frendovima zabranis da ti ista govore..ako mozes izdrzati..
    ako ti je lijepo u gradu u kojem ste zivjeli ne moras otici zbog njega, pa nije on vrijedan da itko odlazi..misli iskljucivo na to sto ti zelis a nakon nekog vremena ce ti biti svejedno kad pomislis na njega..
    nekako sam uvjerena da ce mu biti zao jednog dana ali nemoj biti blesava i taj dan cekati...ti vrijedis vise od toga, pusa

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Naravno, slažem se s vama, neću čekati taj dan, iako bih voljela da se taj dan dodgodi, isključivo zbog neke moje zadovoljštine. Koma mi je što sad omalovažava 12 lijepih godina. Ispada da sam ja bila idiot pa nisam skužila da je njemu bilo grozno. Opet, s druge strane pa ne možeš s nekim biti toliko dugo, planirati zajednički život, u zadnje dvije godine biti u 4 IVF-a da postoje sumnje. Opet, znam da moram misliti na sebe, odvojiti se od misli o njemu, ali to je jako teško. Kad bih mogla prespavati neki zimski san, pa da se probudim 21.03. Znam da ni tad mi ne bi bilo lako ali će mi sigurno biti bolje. Ne mislim više na naše pomirenje, nimalo. Uz sve što proživljavam, grozno mi je što je u međuvremenu postao tako bezobziran prema meni. Zašto? Pa on je ostavio mene. Zbog toga me strah, jer više ne mogu predviditi njegovo ponašanje. Tko zna što će mu pasti na pamet. Valjda će sve biti ok. Hvala još jednom.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Vjeruj mi da ce ti biti svejedno kad se to dogodi jer ce on tad za tebe biti lanjski snijeg. I ne ispituj samu sebe zasto on sad tako reagira, ako je bio u necemu 12 god. sto mu ne pase sam si je kriv. Niti si kriva sto ste morali prolaziti IVF-ove jer ste isli na to zbog njega (a i da ste isli zbog tebe boze moj, koliko to parova prodje u nadi da ce dobiti dijete)..i da naravno da ti nije bilo svejedno i da si htjela na IVF jer si htjela dijete s osobom koju volis..uglavnom, nemas se zasto osjecati krivom niti upijati njegove negativne vibracije.. da cujemo sad nesto pozitivno sto si napravila za sebe u zadnjih 10 dana?

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Telefonirala kao luđakinja da se bojim računa. Kupila novu obleku, ništa skupo, jer znam da kad mi bude bolje da ću se malo udebljati. Povezala se s nekim novim ljudima (morat ću si upisivati dogovore za kavice, prijateljstva naravno). Planiram i u veći shoping u subotu. Otvorila fejs profil. Planiram naše prstenje odnijeti zlataru da ih istopi i napravi za mene dva prekrasna prstena po mojoj želji (naravno to će još pričekati), ali prsten više ne nosim, makar mi je bio prekrasan, nije klasična burma.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

lol )) ovo mi se vec svidja..pusti ti telefon i trk na kavice uzivo!
    imam i ja fb pa ako zelis posalji u inbox mail adresu pa te nadjem, odmah te mogu razvedriti kad zatreba ) mislim da sam promasila profesiju
    ako bude frka istopi te burme za telefonski racun a naci cemo mi vec nekog tko ce kupiti novi prsten )

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ovo s prstenjem je stvarno velik korak! Svaka cast, tako i treba!
    Imam i ja fb, isto ti, ako zelis, posaljem podatke na pp pa se tipkamo tamo. Mozemo tracati muskarce (za to uvijek imam inspiracije) ili popiti virtualnu kavu!

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

eto,koliko novih prijateljstava zahvaljujuci prascu

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Cure, samo da se nadovežem za lorin post "Svako zlo za nešto dobro!"
    Amariya, bravo, samo tako nastavi!
    Posljednje uređivanje od Snekica : 13.01.2011. at 17:30

Huljica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Amariya,pisala ti na početku...a onda te pratila iz dana u dan. I vidim kako vrime čini svoje! Već si puno bolje,stanje šoka popušta,polako prihvaćaš situaciju...Bit će tu još teških momenata,od bijesa,mržnje do nostalgije,ljubavi pa natrag....I molim te radi sebe nemoj se nadati da će se on pokajati i vratiti(jer sve bi mi to duboko u sebi željele). On se najvjerovatnije već kaje,ako nije uskoro hoće. Hoće li doći moliti oprost i pomirenje to ćemo vidjeti. Uz tvoju nabolju volju i ljubav tom ne bi bilo budućnosti. Jer bi njegov čin u svakom trenutku života visio nad vašim glavama kao velika sjena. A ti bi postala sumnjičava i umirala od straha kad će to ponovo napravit. Pakao. Dakle,draga...samo naprijed...stvori si novi život!!!! A što se tiče FB-a...pošalji i meni adresu!!! Pa da se veselimo tvom novom životu!!!!

marti_sk avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ako me zelis za prijteljica na fejsu pisi

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

huljica, obrisala sam tri posta koje si napisala da bi postigla potrebni broj postova

ne znam da li je to dovoljno jasno rečeno pa ovaj puta neću davati nekakva službene upozorenja, već ću napisati ovako da svi možete pročitati...
    da vas sve podsjetim da to nije dozvoljeno jer bi tako onda svi koji dođu mogli poslati postove takvog tipa ili sadržaja i evo ih za dvije minute na potrebnoj granici.

granice su postavljene upravo zbog toga da bi moderatori kroz određeni broj postova (načina pisanja, komunikacije, stvarnih problema) mogli ocijeniti da li je u pitanju stvarni korisnik ili neki spamer/trol ili sl...

huljica, žao mi je što si baš ti upala kao primjer za edukaciju - zapravo se odnosi na sve nove... nastavi se družiti s nama i evo te začas na veeelikom broju postova

ama, oprosti na uzurpaciji topica

svako ti dobro i javljaj nam se i dalje...
    bit ćemo ti podrška dok ne preboliš ovu priču i dok ti ivf ne bude samo daleko sjećanje
    onda ćeš seliti na nove pdf-ove

Huljica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Joj,sorry BHany,stvarno nisam znala da se to ne smije!!!! Pa se evo ispričavam!!! Stalno visim na ovom forumu al sam lijena pisat pa nemam baš postova al sad ću se ja aktivirat!!! Još jednom-sorry!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

sve ok

amariya, gdje si ...ne javljaš se...

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Žao mi je svake rastave braka, to je jedno od najbolnijih iskustava.

Osobno da prolazim nešto ovako ne bi pisala na forumu... pre intimno, pre osobno, pre različito da bi drugi shvtili u potpunosti.

Zanima me zašto dolje navedeno ne bi radili/radile i u braku?

1) sredila se vrhunski i usminkavala samo tako svaki dan da sebi budes lijepa i pozeljna
    2) izlazila van sto vise s prijateljima (sto manje doma to bolje)
    3) upisala se na nesto sto me zanima (sport, pilates, slikanje, planinarsku grupu, jahanje, kuhanje...mogucnosti su ogromne a ima i skroz pristupacnih tecajeva, mozes i pisati blog o necemu sto te zanima- nikako ne o bracnim problemima, volontirati u rodi ili negdje drugdje)
    10) otputovala na neku fora destinaciju, ne mora biti skupa..pa taman frendici na vikendicu, do graza za 100 kn ili slicno..ispuni slobodno vrijeme

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj BHany; prvotno napisa
    amariya, gdje si ...ne javljaš se...
    Bas sam ja to dosla napisat...malo se brinem...jel netko stupio s njom u kontakt na fejsu?
    Posljednje uređivanje od koksy : 20.01.2011. at 21:00

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja jesam ali je nisam srela, ja sam u principu na fb-u u pauzama na poslu, doma se rijetko spojim..nadam se da je bolje
    vjerujem da je cura napisala post jer joj je dobro dosla podrska, je intimna stvar medjutim ona se nema cega sramiti definitivno..nekad je lijepo dobiti podrsku okoline a da nisu prijatelji koji su djelomicno ukljuceni u situaciju..
    sto se tice ovog sto sam navela naravno da je sve to pozeljno raditi i u braku (dapace) medjutim puno zena zaboravi na sebe kad su s nekim (ne mislim pritom samo na izgled) vec jednostavno potpuno promijene zivot i nemaju niti najmanji dio zivota koji se ne vrti oko partnera pa ako se desi prekid moraju sve graditi ispocetka..ja sam nekako misljenja da uvijek treba ostaviti djelic stare sebe s vlastitim interesima i prijateljima (iako i sama priznajem da i ja taj dio znam zapostaviti od nedostatka vremena i svega)

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Cure, tu sam. Živa sam (još) ali da sam baš nešto dobro...eto, moram razočarati. Nisam bila ovisnik o drogama, ali imam neki osjećaj da se ovisnici o drogama tako osjećaju kad su u apstinencijskoj krizi. Bilo mi je malo bolje, a sad kao da sam malo potonula. Nakon onog prvog tjedna kada sam saznala, ponovno sam tek sad počela plakati. Teško je ljudi. Hvala vam cure što se brinete, a ni ne poznate me. Puse svima.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Lore je u pravu, jako sam bila bliska sa svojim mužem, valjda sam tako brzo i skužila da nešto ne valja. U pravilu sve radili skupa iako hvala Bogu, imam samo svoje prijateljice. Ne bih ovo mogla podnijeti da ih nemam. No to su ipak žene sa svojim obiteljima, djecom, a ja sam kao invalid kojem je potrebna 24-satna njega. Puse!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Cure, tu sam. Živa sam (još) ali da sam baš nešto dobro...eto, moram razočarati. Nisam bila ovisnik o drogama, ali imam neki osjećaj da se ovisnici o drogama tako osjećaju kad su u apstinencijskoj krizi. Bilo mi je malo bolje, a sad kao da sam malo potonula. Nakon onog prvog tjedna kada sam saznala, ponovno sam tek sad počela plakati. Teško je ljudi. Hvala vam cure što se brinete, a ni ne poznate me. Puse svima.
    Ma gle, to sto osjecas je normalno, pa nitko se ne moze iz takve situacije izvuc bez suza, tuge, boli, ljutnje.... Iz mog iskustva, ne zbog gubitka muza nego beba ali bol je bol, prvo ces morat taknut dno da bi opet ustala. Moguca je i depresija, bezvoljnost, nervoza...i sve su to normalne reakcije na taj dogadaj. Samo je pitanje vremena kad ces se "probuditi" i reci sama sebi "gotovo je, proslo je, idem dalje" Do toga ce doci sigurno. Ako osjecas da ne mozes sama uvijek mozes potraziti strucnu pomoc, zato i postoji. A i na nas mozes racunati kad god ti je tesko...

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Nadam se da je ovo dno i da ću se samo uzdizati i da će to uzdizanje krenuti što prije. Hvala vam curice!

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Bilo mi je malo bolje, a sad kao da sam malo potonula. Nakon onog prvog tjedna kada sam saznala, ponovno sam tek sad počela plakati. Teško je ljudi.
    Naravno da je teško. Trebaš samo znati da su takve oscilacije raspoloženja sasvim normalne u procesu tugovanja zbog raskida veze/braka... I bit će ih još dosta. Drži se i budi hrabra! Vrijeme mora učiniti svoje...

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

amariya, bravo

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

joj, a na što misliš kad mi kažeš bravo?

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Na to kako uzdignute glave ides dalje...Jasno da covjek potone, rastuzi se, posrne.....zivot nas obicno udari kad se najmanje nadamo i tamo gdje najvise boli...no koliko puta ustanes, toliko si jaci.... a ti to jesi, snazna i bas sam ponosna na tebe kao zenu

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ako ti to tako kažeš....Valjda je onda to tako, ja se baš ne osjećam snažnom, dapače....

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

amariya sve će to proći, vjeruj.
    Pusti vrijeme da radi svoje.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

biti ces bolje! svakako probaj kad ti dodje da si tuzna i da razmisljas o tome otici u setnju, u kino, frendici, u teretanu, na neki sport, peci kolace, citati knjigu, surfati..bilo sto samo si nemoj dozvoliti da budes previse utucena, netko vrijeme ce to trajati posebno navecer kad se sve cini gore..potrebno je da se naviknes na novu situaciju i zivot..radi na tome da sto prije nadjes posao u svom gradu ili ako ostajes di jesi da se preselis..malo po malo slegnuti ce se situacija..ja nekako vjerujem da nakon kise dolazi sunce, ti si mlada, draga, pametna i lijepa cura i nema sanse da ne nadjes nekog tko ce te znati cijeniti (to ti ne govorimo iz kliseja)
    sad kad nema njega probaj upoznati nove ljude..mozda ima i curki s rode gdje zivis..svi vole nove prijatelje

saljemo ti puno pozitivnih vibrica! sigurna sam da ces nam uskoro javiti da je lakse..

Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •