Pokazuje rezultate 1 do 50 od 156

Tema: Miele perilica rublja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    A buš bijelu tržila?
    Nova kuhinja je u planu u novom stanu
    Stara ostaje podstanarima, ali selim sudjericu, pecnicu i frizider. Plocu mi je nespretno cupati plus ne ide mi uz drvenu radnu plohu i skoro bijelu kuhinju, doma imam bordo crvene fronte i polarno bijelu radnu plohu, uz to je bijela isla super...
    U novom stanu u kuhinji nije indukcija sto mi vise nije opcija nakon 4g kuhanja na indukciji pa je moram upgradeati...
    Posljednje uređivanje od sillyme : 14.02.2017. at 21:41

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    U novom stanu u kuhinji nije indukcija sto mi vise nije opcija nakon 4g kuhanja na indukciji pa je moram upgradeati...
    Ja sam odrasla uz plinsku bocu. Onda sam se u nekom podstanarstvu s 27 godina uselila u stan s klasičnim na struju. Užas na mom licu Onda sam se tako fino navikla. Za 5 godina sam se vratila na plin u nekom drugom podstanarskom, bila sam opet izgubljena neko vrijeme. Sad imam plin i to mi je OK. Hoću reći - baš se čovjek navikne i realno je neki sustav bolji od drugog, ali ne po svim prametrima. Ja sam staromodna, volim plin. Imam 3+1 plin+struja. Jedan strujni za slučaj da nestane plina.

Mislim da osim kad je u pitanju Siemens i Bosch, nema dva uređaja s istim specifikacijama. Pitanje je što je kome bitno.
    Da se vratim na elipso - kako trenutno sa svima razgovaram o vešmašinama, ispalo je da u elipsu sve kupce vode na tu istu poljsku Boschovu mašinu kao best buy, 7 kg 1200 okretaja. I to dosta napadno. Nešto tu ne štima...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •