Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Teleći but

  1. #1
    stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    953

    Početno Teleći but

    Pošaljem mm-a po teleća prsa za peći u komadu,a on dođe doma s 2 kg buta. Kako sam imala namjeru peći mesu u komadu s krumpirima, zanima me jel se i but može peći? Jel presuh možda? Od buta inače radim razne šnicle,ali ga nisam nikad pekla tako,a ne bih ga voljela "uništit" .
    Ajmo iskusne moje, recepte na sunce

  2. #2
    Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    6,634

    Početno

    ma sve isto ko s prsima. jedino ga možda prije pečenja možeš zapeči sa svih strana da ostane mekano iznutra. ili podlijevati.

    btw, meni mesar može uvaliti bilo što, nema šanse da bih znala razlikovati but od npr. plećke

  3. #3
    prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007
    Postovi
    1,142

    Početno

    nije pečenje, al je odličan, višekratno isproban i hvaljen recept teletina
    Posljednje uređivanje od prima : 24.12.2010. at 10:33

  4. #4
    lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008
    Postovi
    972

    Početno

    ja pecem teleći but i odlican mi je.Nasolim ga papra malo,pouljim tepsiju stavim teletinu i na gornjoj strani napravim male utore s nozem i unutra stavim čehuljice češnjaka i špeka ima mi super miris po tom i pecem i kad kad polijem s maščom u kojem se peče,tak je fina,a krumpireke stavim sat vremena pred kraj jer moj muz voli hrskave krumpireke.

  5. #5
    stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    953

    Početno

    Super, hvala na savjetima

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •