-
Stalno povisena temperatura
Imamo bebicu od 3.5 mj i nakon prvog cijepljenja skuzili smo da ona stalno ima povisenu temperaturu (tijekom dana najcesce 37.7, a navece pred spavanje 38.0; u guzi). Napravili smo KKS, urin, mikrobiologiju urina i kakice i sve ok. I na izlasku iz rodilista su nas zadrzali jos 3 dana jer su skuzili da joj je temperatura bila 37.8 ali su pretrage pokazale da je sve ok. Ima li netko ideju sto bi moglo biti ili je ona jednostavno, kako mi kazu, topla bebica?
Znam da male bebe jos nemaju razvijen sustav regulacije temperature, da li je to mozda poslijedica toga?
-
Mojoj curi je u guzi stalno temp. 37,5 do 37,7. A meni je pod pazuhom normalna temp. 36,2 (tako da mi je već 36,8 povišena temp. i mogu samo ležati i čekati da padne). Sve je to u normalnom rasponu tjelesne temperature.
Evo ti jedan tekst s portala: http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...D=203&Show=795
i ne znam jel to ima veze. ali mojoj curi je stalno vruće. Obučena je uvijek sloj manje nego mi ostali, i opet su joj zatiljak i ručice jako topli.
Posljednje uređivanje od martinaP : 24.12.2010. at 13:39
-
Ne želim te plašiti, ali to je i nama bio jedini simptom i loše je završilo. Jesu li joj radili UZV trbuha, gledali probavni sustav, bubrege...? Ako tebi tvoja intuicija govori da nešto nije u redu, onda sigurno nije. Uostalom, ne vidim da bi ikome bilo normalno da dijete konstantno ima tako visoku temperaturu. Inzistiraj, inzistiraj i inzistiraj dalje, nama je trebalo 15 dana molbi i obijanja vrata da dođemo do konačne dijagnoze, a da smo slušali liječnike i njihove, nama nelogične, dijagnoze, davno bi nam dijete bilo pod zemljom.
-
ako smijem pitati, koja vam je dijagnoza bila? i simptomi? jel bilo dodatnih poteskoca osim temperature?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma