Ali moram se osvrnuti na Oku.. po tome sam i ja kao tvoja prijateljica, no ne možeš reći da joj je svejedno jer npr.
moji kad šmrcaju i kašlju to je to, stvarno je rijetko da se to pretvori u neku bolest, eto u 4 i pol godine popili jednu kuru antibiotika na troje djece

dok mali od kume kad šmrce znači Srebrnjak, aspirator... opstrukcijski bronhitis... po difoltu je opreznija od mene i panična... i to po meni nisu krajnosti, već točan obrazac ponašanja ovisno o djetetovu zdravlju...
Neodgovorno je primati i odlaziti u goste dok su bolesni konkretno..
I nešto smješno... Moja srednja kćer šmrka od kada se rodila... daklem???
Pod 'svejedno' sam mislila da joj je svejedno da li netko bolestan dođe k njoj ili oni odu bolesni u posjet.
Takva je osoba, ne zamara se time i kako ispadne ispadne.
Nisam napisala da je loša osoba ili da se ne brine za djecu ili sl. već sam napisala da je opuštenija i drugačija od npr. mene.
Ja uvjek pokušavam spriječiti boleštine naravno ako mogu, zašto ne.
Vidiš, ja i ona smo puno o tome raspravljale i nikada se nismo složile oko razmišljanja i nema veze, ne utječe na naše prijateljstvo jer se prihvaćamo takve kakve smo, bez osuda.
Tom svojom pričom sam htjela reći Ana.m da ju razumijem i da se osobe koje su opuštenije i flegma manje zamaraju oko svih stvari u životu pa tako i oko ovakvih koje su predmet ove rasprave.