Moja malena ima 20 mj. i nema šanse da se na tuti zadrži duže od 2s.Bila je sitna,guza malena,tuta joj je do nedavno bila prevelika(guza je propadala).Inače je oduvjek preživahna,nema mira.Stavljam je na tutu i njoj je to zanimljivo,ali 2s i onda ustaje.Pa opet sjedne,pa ustane,njoj je to igra.Hladno je,pa mi nije baš da se igra gologuza,zato pokušam 1x dnevno i odustanem.Tješim se da ću se ozbiljnije zauzeti kad dođu topliji dani,možda će biti lakše,biće malo veća,razumnija(?).U stvari se bojim da nisam zakasnila,svi u mojoj okolini su počinjali sa učenjem na tutu kad beba prosjedi,već oko 7 mjeseca.Kad ste vi počeli i kad su se naučili?

.Bila je sitna,guza malena,tuta joj je do nedavno bila prevelika(guza je propadala).Inače je oduvjek preživahna,nema mira.Stavljam je na tutu i njoj je to zanimljivo,ali 2s i onda ustaje.Pa opet sjedne,pa ustane,njoj je to igra.Hladno je,pa mi nije baš da se igra gologuza,zato pokušam 1x dnevno i odustanem.Tješim se da ću se ozbiljnije zauzeti kad dođu topliji dani,možda će biti lakše,biće malo veća,razumnija(?).U stvari se bojim da nisam zakasnila,svi u mojoj okolini su počinjali sa učenjem na tutu kad beba prosjedi,već oko 7 mjeseca.Kad ste vi počeli i kad su se naučili?
Odgovori s citatom

ali borimo se polako. Nadam se da ćemo do škole skinuti i pelenu po noći
. Smatram da su "tute" ostatak iz vremena kad su nase mame morale prat pelene nakon svakog pisanja, pa su stavljale djecu na tute cim su prosjedila, jer im je to bilo lakse cistit... Moje dijete je piskilo na wc od prvog dana, tj. Od druge godine. Bez ikakvih problema. Ne vidim smisao u tutama.

steta sto mi to nije u genima, a jos manje u sreci