Citiraj taya prvotno napisa Vidi poruku
Ima li iskustava s blizancima ??
Moji skoro istovremeno kakaju i stvarno je nemoguća misija da ih obojicu stavim istovremeno na tutu, jedan sigurno odlazi Obzirom da smo veći dio dana sami i opcija "jedan na tuti drugi ne" nema baš sjajnu budućnost
Ajoj preslatko, ja bi voljela blizance, steta sto mi to nije u genima, a jos manje u sreci

Moj sin ima niti mjesec dana manje od vasih, znaci 13mj i 10dana i ne pomisljam jos na stavljanje na tutu, nema smisla kad on to jos ne kuzi a dok sam ne pita meni je to nepotrebno, usput je i hladno pa cekam proljece.

Imam 3 sestre s djecom pa znam, nije da imam jedno pa pametujem i sva djeca su skinula pelenu s oko 1,5g a trebalo im je jako malo, jer su sami pitali i bili spremni i bilo toplo pa su mogli cijeli dan bit goli i nauciti se u par dana, ali to je samo moje misljenje i ono sto vidim, kad su dovoljno zreli ne treba puno uciti.

Ne komentiram to tebi nego sam tvoj citat stavila jer su iste dobi, i jer su mi preslatki blizancici pa se sva rastopim

Ne razumijem zasto bi netko bezveze mucio bebu na tutu stavljati sa 7mj, ne bi se svadjala ali oni sigurno ne skinu pelenu s 8 ni 9 mjeseci tako da mi je to nepotrebno.

Eto moj mali ce uzivati jos bar 3-4mjeseca dok ne zatopli

Zapravo ovo je prvo gdje sam tako nesto uopce cula.

Uzivajte u Novoj Godini i pustite djecu neka uzivaju

p.s. oprostite ako zvuci svadljivo trudila sam se da ne zvuci ali jednostavno neznam to bolje napisati