Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Pulsatilla ili Aconitum?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Pulsatilla ili Aconitum?

Lucija mi ima temperaturu, 37,6. Uobičajeno je živa iako danas ima češće periode maženja nego inače. Konstitucijski joj je Pulsatilla. Stalno se borimo s upalama uha. Prije dva tjedna je isto ovako zakurila pa joj je homeopatica prepisala Aconitum.
    Pošto je nedjelja navečer (naravno :rollingeyes i blagdan, ženu ne mogu dobiti i sad ne znam da li da Luciji dam Pulsatillu ili Aconitum?
    Nemam vremena iščitavati tekstove na netu, ima netko s iskustvom?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ne dajem ništa , niti homeopatiju ako temperatura nije jako visoka i dijete se dobro osjeća.
    Konstitucijski možeš dati uvijek bez obzira na simptome on bi ih trebo pokriti.
    Što se tiče Aconuituma
    Aconitum
    U početku uhobolje, pogotovo ako je uzrokovana izlaganjem hladnom suhom vjetru. Može biti popraćena visokom temperaturom, a često i
    tjeskobom i strahom. Uho je crveno i vruće. Bolovi su jači noću, a ublažava ih toplina. Vrlo su žedni. Djelotvoran je ako se uzme u prvih 24 sata od početka pojave simptoma.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ne znam hoće li to biti upala uha, često ju ima i obično ovako počne. Zaboravila sam napisati da joj nos pomalo curi, u početku je bilo bistro a sad je gušći sekret pa od jutros kapamo Operilom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •