Svitu moj, pucajte sa savjetima i iskustvima jer sam u laganoj frci.
Matej mi je prosle godine jednom dobio injekciju zbog otoka dušnika. To se uvijek javi noću, naglo, bez ikakvih prethodnih simptoma. Tako je bilo i preksinoć, lagano. Jucer smo otisli dr-u jer je imao malo fibrice, ali i zato sto ide vikend, pa da smo mirni. Medjutim, vec smo se cijelo popodne bili parili na kamilici, pa nam je doc rekao da sada otoka nema, no da je viroza u pitanju i prepisao sinersul, i to u slucaju da fibra poraste.
Noc nam je bila - KOMA! Ako sam odspavala 20 minuta, puno sam rekla. Matej je hripao, kašljao, makar smo spavali u kuhinji gdje se na špaheru uredno pućkao lonac kamilice. Budući da znam kako laringitis može napraviti veliko sranje, mislila sam bi li čak išla na HItnu, pogotovo što mu je fibra po noći narasla do 38. No, da ne stvaram paniku, preboljeli smo noć, ujutro popili propisani lijek.
Danas popodne - fibra 39,3, kašlje kao promukli pas, čeka nas noć kad se i inače situacija s otokom dušnika pojačava...
Stoga, ako tko od vas ima kakvu ideju, što još činiti osim parenja na kamilici, vičite! Zvala sam ljekarnu, ništa posebno mi nisu rekli. :?
Kako ste vi u sličnim situacijama postupali?