Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Temepratura uz antibiotik

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Temepratura uz antibiotik

Danas smo trebali ići u grad vidjeti kako je grad okićen, voziti se tramvajem s Djedicom i malo bauljati po gradu, međutim - dijete mi je zaspalo u 15.15 i probudio se tek u 17.25 i to tak da ga je njegova frendica koja je došla po njega probudila.

Ja vidjela kako je on sav crven i nekako mi je topao i izmjerila mu 38 stupnjeva ispod pazuha pa smo odustali od plana, ali me zabrinula frendica koja je rekla da to nije dobro ako ima temperaturu dok još uvijek pije antibiotik (a on je uopće nije imao tijekom ove urinoinfekcije koja mu traje već osam dana) i da ak mu bude viša odemo odmah na hitnu.... osim toga, danas je samo doručkovao (hrenovka i pol, pol šnite kruha, jedan bioaktiv) i pojeo jednu bananu, te 2 kiki bombona i žlicu (doslovno) juhe, ništ neće jesti, jedino je dobro kaj je sad oko 18 h popio jedno 3 i pol deci soka kaj sam mu doma iscijedila u sokovniku. Nakon što je to popio, temp. mu je pala na 37,2, ali je opet narasla za sat vremena na 37,9.

Jel to stvarno trebam ići na hitnu ak mu naraste temperatura???

Inače, pije Ceporex.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam ti odgovorila na MM...

Saljemo vam puse !

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mogla bi otići na Rebro ...

i moja je pila antibiotik pa dobila temp ... ostalo je povijest, ne baš slavna

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Cure pomoć.
    Danas smo dobili rezultate urina i ima povišene leukocite (12, normalno do 7) i povišenu sedimentaciju. Pedica rekla da odemo odnijeti urin u Klaićevu no oni rade do 4. Dobili smo ceporex od pedice ali ga ne smijemo piti dok ne damo uzorak. Da li radi koji lab sutra i privatni ili da počnemo piti ceporex.

Savjet molim

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mislim da mikrobiološi laboratorij radi i subotom prije podne.Nabavite vrečicu u ljekarni i skupite prvi jutarnji urin koliko je to moguće jer vidim da je beba mala.Čekala bih sa antibiotikom dok ne date urin.Nazovite bolnicu ujutro i provjerite dali primaju uzorke i recite da se radi o dijetetu(Rebro 2388888-mikrobiologija).Važno je pravilno uzeti uzorak i dobro nalijepiti vrečicu .Sretno.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Sirius najljepša hvala!

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ma što se tiče uzimanja uzorka to smo danas već dvaput napravili, i nije bilo nikakvih problema, tako da taj dio me ne brine.....
    Mislim samo, ako sutra ne uspijemo negdje odnijeti uzorak šta da onda radimo, da li da pijemo ceporex preko vikenda ili ne...
    Hvala bogu, nema tempicu, i ništa ga ne boli, bar ja mislim, samo je malo kenjkav.....

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Inače, mikrobiološki u Klaićevoj radi i popodne, mi smo nosili briseve.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ma MM je došao tamo oko 6 popodne s vrećicom i nisu htjeli uzeti

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovako, ako dijete uzima antibiotik i uz to ima temperaturu, znači da je pokupilo virozu. Naime, antibiotici djeluju na bakterije, a ne na viruse, tako da može imati i jedno i drugo, bar je meni doktorica tako objasnila.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Jeste li uspjeli predati urinokulturu?Kako malac?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Kako ne radi u Klaćevoj mikrobiološki lab,pa kad dodješ na hitnu u noći rade pretrage mokraće krvi...

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj kovke prvotno napisa
    Ma MM je došao tamo oko 6 popodne s vrećicom i nisu htjeli uzeti
    S uputnicom?

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Da imao je uputnicu i rekli su da primaju samo hitne slučajeve i njega nisu htjeli....
    Ma dobro je danas, nema tempicu, a nosit ćemo uzorak u ponedjeljak tako da još nismo počeli piti ceporex, anisam sigurna niti da hoćemo jer što god nam naša pedica prepiše ispostavi se da je totalno krivo...

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sirena, ima li sto novoga? Kako je Tan?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •