Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: odjelce kod neorodermitisa

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno odjelce kod neorodermitisa

Zanima me je li netko od vas koji imate djecu sa atopijskim dermatitisom ili neurodermitisom probao koristiti ono posebno odjelce od Kamarisa sa rukavicama, da se dijete ne grebe po noći?
    Ja moram pod hitno nabaviti bar neke rukavice jer mi se malecka najviše po noći grebe po rukama, i napravi rane.

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

I ja imam isti problem sa mojim Mihaelom. Nisam kupila to odijelce nego sam kupila pamucne rukavice u Turbo Limacha koje mu stavim prije spavanja a i kod presvlacenja pelena jer cim je gol odmah se izgrebe do krvi bilo po nogicama,rukicama ili vratu. Drama ! A na ta mjesta gdje se izgrebe do krvi namazem sa Panthenolom Plus kremom koja ima malo dezificijensa u sebi da se ranice ne upale.

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kad je Anja bila u toj fazi, još nije bilo tih odjelca (ne znam da li je postojao Kamaris), ali ja sam joj dala šivati takve piđamice s rukavicama, jer one običe pamučne rukavice nisu djelovale. Skinula bi ih već za par minuta. Ali ima caka. I kod tih piđamica ona bi s vremenom napravila rupicu na prstiću i onda se i dalje grebla.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mi isto stavljamo pamucne rukavice koje sam kupila u Crticu. Kod nas pale jer ih jos nije poceo skidati. Za odjelce iskreno prvi put cujem, ali mislim da cu nastaviti s ovom opcijom.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam jucer sašila rukavice od pamučne potkošulje da isprobam kako će reagirati. Tijekom noći ih je skinula pa mislim da bi bilo bolje zašiti ih za pidžamicu.

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Neznam kakve rukavice imate ali morale bi imati vrpcu sa kojem se mogu stegnuti i zavezati oko rukice,jedino tako ih nece skinuti barem dok ne shvate kako ih odvezati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •