-
Ja samo znam da smo se dobrano raspitivali prije kupovine auta i dobili smo, ajmo reći, zeleno svjetlo od ljudi koje smatram stručnjacima na svojim područjima. Nismo napravili ništa na svoju ruku, nismo neuke (needucirane, neinformirane) budale niti neodgovorni roditelji. Da, dvosjed nije za obitelji, nije mu namjena prijevoz djece, pa je zato obično dvosjed u obitelji drugi ili treći auto.
Iskreno sam uvjerena da NEMA tog murjaka (nažalost, to priznajem, jer znači da je sustav u komi) koji će zaustaviti i globiti vozača koji u dvosjedu prevozi ispravno vezano dijete u AS na suvozačkom sjedalu s isključenim jastucima. Ako ima, voljela bih to vidjeti.
Disclaimer na koncu: ne propagiram vožnju djece protivno zakonima; ne propagiram vožnju djece u dvosjedima, a svakako ne podržavam vožnju djece bez AS, s neispravno vezanim AS ili u, Bože sačuvaj, kombijima i sličnim prijevoznim sredstvima.
Mi smo odlučili našu djecu voziti u dvosjedu, ispravno vezane i stojimo iza svoje odluke za koju smo spremni stati i pred lice Zakona. Ne mislimo da radimo išta pogrešno, ni najmanje. I 101% sam uvjerena da nas NIKAD, ali NIKAD nitko neće ništa pitati o načinu prevoza djeteta.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma