-
Jos jedna PALCICA!!!!!!!!! Cure, slucajno sam otvorila. I eto mojeg prosvjetljenja-ne mozete si ni zamisliti koliko mi je lakse. ne mogu vjerovat da me netko razumije. Cura mi ima 5mj i pocelo je odmah nakon poroda ( desna cak i prije ), mene oba palca rasturaju vec 5mj. Bila sam na hitnoj u Draskovicevoj-tutnuli meni oni longetu, kao imam prignjecenje tetive. Nakon longete jos gore bilo. Ne idem na nikakve terapije. mazem sa kantarionom i drzim takve obloge po noci sa zavojima.
kad joj moram promijeniti pelenu ili je presvuci dodje mi da poludim. Prije je bila mirna, ali sada se izmice i sva je zivahnija i igrala bi se, a mene boli pa onda pozivcanim i na nju, pa mi zao ko psu.Ali sada sam vec smirenija jer sam toliko navikla na bol da cak i kad dodje, ja lijepo odskljocnem palac i sve opet po starom. Staaaaaaalno je nosim ( ne voli kolica, ni klokanicu ni maramu ) i to podlakticama. Kad je stavim na rame onda sjedi na podlakticama, a kad je stavim prema naprijed na bok onda ju podlakticom pridrzavam o prsni kos, na taj nacin sto manje koristim zglobove.
Desna ruka pomalo prolazi, vise mi ne skljoca ali i dalje tetiva lagano zateze, dok me lijeva rastura.
Kupili smo maramu, kao nosit cu je u tome, ali nisam mogla svezat maramu oko sebe, niti cvor napravit, nit stegnut, nis!
Bilo je dana kad nisam mogla drzat cetku za kosu, zlicu, nisam se mogla otusirat, pa bih zvala sister da mi dodje bar kosu oprat.
Ah, valjda ce proci.
Nek se javljaju sve kojima je proslo za ohrabrenje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma