Stvarno sam gledala teme ali nisam našla sličnu,molim vaše savjete što za imunitet djetetu od 3.5g a da nepojačava apetit(nemamo problema s jelom
Stvarno sam gledala teme ali nisam našla sličnu,molim vaše savjete što za imunitet djetetu od 3.5g a da nepojačava apetit(nemamo problema s jelom
Posljednje uređivanje od Pink-OS : 27.12.2010. at 20:14
Propoli Epid Junior od firme Specchiasol (Italija).
iz mog iskustva tako nešto ne postoji.
Propolbaby pastile su nam dobro služile. Ne znam ima li ih još uvijek, ipak su moji dječaci veći... Iako ima Tashunica pravo - teško je odvojiti te dvije stvari.
matična mliječ. mi je uzimamo u krem medu od eko proizvođača.
Ja sam isto trazila, u apoteci su mi preporucili neki sirup sa ehinaceom.
Mada i ja sam na tragu Tashunicinog zakljucka, da nema efikasnog sredstva za podizanje imuniteta.
Moja N stvarno zdravo i lepo jede, puno voca i povrca, pije puno vode, puno je na svezem vazduhu, jos uvek sisa.... ali ipak je jako cesto bolesna (i pre vrtica je bila smrkava stalno, a od kad je posla u vrtic jos je gore). Meni je lakse kad joj dajem vitamin C, med i propolis za decu pa to i radim. Ali da pomaze, bas i ne....
mi smo počeli sa uljem crnog kima.
Nisam primijetila veći apetit, ali ne znam niti kako djeluje na imunitet. Mi smo ga počeli uzimati zbog astme
colostrum, maticna mlijec.btw nama nista ne pojacava apetit.
Ja sam jučer uzela sirup Immun 44 iako nisam sklona davati nešto
http://www.oekopharm.hr/
T pije vec drugu bocicu immuno44, nisam primjetila da joj se povecao apetit. koliko joj je bolji imunitet i to je diskutabilno, al cini mi se bolje neg neki drugi preparati koje je prije uzimala.
Cure, moj ujka je pcelar. On kaze da je to prodavanje maticne mleci fora, jer ona ne moze da opstane u bilo kakvom obliku osim duboko zamrznuta i to kratko. Nisam bas shvatila celu pricu, ali on tvrdi da su svi ti preparati gde ima maticne mleci umesane u med nekorisni.
mi smo primjetili veliko poboljšanje nakon 2 "intervencije":
1. posjeta homeopatu, konstitucijski pregled, uzimanje preporučene remidije (u našem slučaju jednokratno je dijete uzelo, i to odmah tamo)
2. preparat Colostrum Gold od Kirkman Labsa, ali vjerovatno ima i drugih dobrih.
Pouzdano znam da su super i Aloe Vera preparati od Forever Livinga, samo treba vidjeti što za dijete tog uzrasta.
I samo jedna stvar od te 3 bi bila ok, a moja neka top lista: homeopat, aloe, colostrum
ja sam jednom davno, davno pitala pedijatra što bi mi preporučio za podizanje imuniteta, on je odgovorio - mineralnu vodu.
mislila sam sikoji je njemu vrag. onda mi je objasnio davala ja njemu mineralnu vodu ili skupe preparate na kojima proizvođači zgrću brdo love, moje dijete će izgraditi imunitet točno onda kad mu bude vrijeme, ni dana prije ili kasnije.
i tako i je. 4 godine i 2 mjeseca i još smo na istom, imunitet mu je kao u novorođenčeta, a nema preparata od gore nabrojanih koje mu nisam davala.
ja sam stvarno neznalica,gdje ima za kupiti ove proizvode?,za homeopatu isto nisam čula da ima u Osijeku(nemoš vjerovati()
Pretpostavljam da ima po ljekarnama ili!?odlučila sam se uzeti neki od tih Colostruma ili ovu aloe
ja nekako samo od colostruma vidim napredak, dajem symbioticin. sve ostalo mi je tak. nis.
Colostrum i probiotik od Childlife-a
Imam mršavka koji ne jede puno, a polaskom u vrtić je svaki drugi tjedan bio bolestan i na antibioticima.
Od kad mu dajemo pola žličice ovog preparata svaki dan, već je peti tjedan zdrav. Što se apetita tiče, ne primjećujem razliku.
Naručili smo ga u našoj lokalnoj apoteci i stigao je idući dan. Skup je al dugo traje.
zaboravila sam napisati da nam je zadnje dvije godine očito koristilo uzimanje probiotika (VIP premium) od ljeta (srpanj, najkasnije početak kolovoza) pa sve do cca kraja godine. cure su bile zdrave osim par šmrcanja i kašljucanja, skroz bez antb!
ove godine nismo tako i nismo izbjegli antb!
Posljednje uređivanje od maxi : 29.12.2010. at 08:34
Jel netko od vas probao ovo:
http://www.imunoglukan.net/hr/o-proizvodu/kako-djeluje/
Jedan frend mi ga je nahvalio da je njegovom klinji pomoglo.
tko kaže da su to velike količine? mala bočica košta cijelo bogatstvo i brzo se potroši. oni to niti nemaju u velikim količinama!
Uzela sam ovaj kolostrum od Cihildlifa pa će mo vidjeti hoće li biti što bolje,kod nas je 290kn
Danas cujem u apoteci da ce kod nas da povuku sve preparate sa ehinaceom, navodno je ne smeju deca mladja od 12 godina. To je nasa apoteka u kvartu, zena je fina i na to me je upozorila, da ne kupujem.