Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Alergija ili Prehlada??

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Alergija ili Prehlada??

Drage moje,

Tek mi sutra popodne radi pedica pa in the mean time da se posavjetujem ako netko je imao sličnu situaciju. Malena mi od jučer užasno stalno kiše i iz nosa joj izlaze potoci sluzi, prave se baloni ma ludilo... Uz to je svrbi nos ili oči, i tako se trlja i viče valjda je smeta i povremeno jako suzne oči, suze krokodilske. E sad prije 3 dana je cjepljena, prvi put jer je neurorizična. A bili smo prije dva dana u gostima, gdje je bilo relativno hladno i ubiti tu večer je počelo curit iz nosa.

Jeli vam ovo sliči na prehladu ili alergiju? Nema temperature i manje više je ok, apetit normalan, samo oči jadničku napola zatvorene...

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mislim da od alergije nema sluzi, samo curi voda - al tako je kod mene, ne znam za djecu

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Teško je ovako napamet reći, dok liječnik ne pogleda. Za ubuduće savjet - koji dan nakon cijepljenja nije pametno ići u goste, šoping i sl. jer je djetetu nešto slabiji imunitet i lakše navuče kakvu boleštinu.

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ma da nego eto Božić obiteljski ručak ispala bi najveća Bitch da nisam došla sa malenom a sad bih si najradije šamar opalila kako stavljam druge ljude ispred svog djeteta.. Sad mi je koma jer me fakat strah kakve alergije jako trlja oči i nos, i oči su joj baš crvene.. Ma eto vidit ćemo sutra kako će to sve izgledat.. Sad je držim u toplom ali ona je jadničak druželjubiva curica od 9 mj. i samo pokazuje prstom na vanjska vrata i plačeeee....

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj thegirl25 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma da nego eto Božić obiteljski ručak ispala bi najveća Bitch da nisam došla sa malenom a sad bih si najradije šamar opalila kako stavljam druge ljude ispred svog djeteta.. Sad mi je koma jer me fakat strah kakve alergije jako trlja oči i nos, i oči su joj baš crvene.. Ma eto vidit ćemo sutra kako će to sve izgledat.. Sad je držim u toplom ali ona je jadničak druželjubiva curica od 9 mj. i samo pokazuje prstom na vanjska vrata i plačeeee....
    Kad imaš tako nešto važno planirano, onda odgodiš cijepljenje. Djetetu ništa neće biti ako ga cijepiš tjedan-dva kasnije.

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

s obzirom da je trljala nos lako moguće da je što god imala u njemu ( virus, bakteriju ) prenjela na oči. Nadam se da je sada već dobro.

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

A evo i dalje s vremena na vrijeme trlja, jako je nervozna i samo kuka... cvili... nisam zvala pedijatricu, jer nema febru a nosić čistim sa aspiratorom pa ćemo vidit oće bit bolje noćas...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •