Pokazuje rezultate 1 do 39 od 39

Tema: putovanje s vrtićem

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Meni zimovanje nikada nije uopce palo na pamet dok Ema ove godine sama nije zatrazila da ide. MM i ja smo dosta o tome razgovarali i medusobno i s njom. Sve smo joj otvoreno objasnili. Ali ona je toliko uzbudena da ide sa svojom skvadrom i sa svojom tetom da smo ju odlucili poslati. Ide s vrticem i to u Begovo.

Na sastanku sa agencijom sam dosla kao neki psycho/freak. Imala sam biljeznicu sa 79 pitanja. Skupljala pitanja cijeli tjedan, sve sto mi je palo na pamet. Svidjelo mi se sto su vecinu pitanja odgovorili u svom razlaganju a i informacija da vec 13 godina vode djecu tamo i nikada nikakvih problema. Ide se u veljaci pa bumo vidjeli. Ja sam se pripremila da postoji sansa da bumo morali ici po nju ali odlucili smo se probati. Ema je inace dosta sramezljivo i osjetljivo dijete pa sam malo nesigurno kak bu to bilo ali obzirom da je cijela stvar na njenu inicijativu pokusat cemo. Mislim da je za njen karakter dobro da proba malo nesto sama i bez sestre. Ona je jako vezana uz svoju grupu i svoju tetu a svi klinci iz njenog drustva idu i ide njena teta.

Molila bi bilo kakve informacije i iskustva o agenciji trakostyan tours i zimovanje u Begovom Razdolju. Moze i na pp.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj svizac prvotno napisa Vidi poruku
    Molila bi bilo kakve informacije i iskustva o agenciji trakostyan tours i zimovanje u Begovom Razdolju.
    Evo, moj sin se prekjučer vratio iz Begovog Razdolja, išao je sa svojim vrtićem i preko iste agencije.
    Malo je reći da je oduševljen. Vratio se pun dojmova, presretan, ni u jednom trenutku nije dao ni naslutiti da mu nešto tamo nije bilo ok.
    Ne znam koliko je to do agencije, a koliko do teta, ali mi smo stvarno vrlo zadovoljni. Nikakvih problema nije bilo. Štoviše, iz njegove vrtićke grupe nije išao nitko i malo smo se pribojavali kako će se snaći (jer je po prirodi inače dosta suzdržan i treba mu vremena da se uključi u društvo). Ali već prvog dana našao si je nekog dečka kojeg poznaje otprije za društvo, u sobi su bili miješano (2 dečka i 3 cure), stalno su si pričali viceve, neke svoje štoseve, nisu se dosađivali ni kad im je padala kiša.
    Čak je i teta bila iznenađena, kaže da ga nikad u vrtiću nije vidjela da se toliko smije, kao na tom zimovanju.
    Ja sam se puno dvoumila pustiti ga ili ne. Iskreno, znajući ga, nisam očekivala da će se tako dobro snaći bez roditelja na tako dug period (jer tjedan dana je za njega puno). Sad mi je drago da smo ga pustili, mislim da bismo ga uskratili za jako lijepo iskustvo da smo učinili suprotno.
    Ali isto tako bitno je i koliko je dijete staro. Andrej ima 6 godina, prije godinu dana ni njemu ni meni nije padalo na pamet da bi otputovao nekamo bez nas (tada čak ni kod bake nije htio prespavati). Očito je u zadnjih godinu dana naglo sazrio u nekim pitanjima.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

[QUOTE=svizac;1786639
    Molila bi bilo kakve informacije i iskustva o agenciji trakostyan tours i zimovanje u Begovom Razdolju. Moze i na pp.[/QUOTE]

gore smo nana i ja pisale svoja iskustva, naši su klinci išli s tom agencijom u begovo, dva puta, i na rab na ljetovanje dva puta. sve je prošlo super, svaki put.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •