-
Ni ja nisan baš sigurna je li ona gladna... nedostaje mi samopouzdanja toga san i ja svjesna... strah me da gubin mliko radi roditelja od mm koji me dosta nerviraju, a ja ne znan kako da oguglan na njihove komentare i riječi... mislin da se radi toga živciran, a da bi mogla više jesti i to bi mogla....
dojin je svake 2 ipo do 3 ure, pelena bude mokra pri svakom mijenjanju (prije svakog podoja je prominim) i u prosjeku svaki dan kaka.... ne plače nakon dojenja, jedino plače kad oće da je malo dignemo i mazimo... diže glavicu i nogice, sve promatra i osluškuje, nije malaksala niti uspavan, dapače dosta je živahna i aktivna...
pedica mi je rekla nakon moga pitanja, da mala malo dobiva, da bi tribala dobiti 600gr misečno i da se izdojin u popodnevnim satima i da je nazoven da kažen koliko san izdojila...
mala ima 5 miseci, rođena je sa 3500, prvi misec dobila 1250gr, drugi 800gr, treći i četvrti 1000gr, tako da sad ima 6370gr...
sutra je vodimo kod ove susjede, koja je pedijatrica, ali radi u bolnici jer je specijalzirala za nešto drugo, ali radi sa bebama, pa valjda će nam ona znati dati neki bolji savjet i umiriti me...
a nadan se i pomoći da se prebacimo kod nekog drugog pedijatra, jer sa ovom nikako nismo zadovoljni... ništa ona ne gleda, nego je ko vojnik.. ma odvratna je za rad sa pacijentima, bilo kojim, a pogotovo sa tako malim bebama... odvratna... nažalost, to nisan znala prije nego san je upisala.. tek sada mi svi govore da su za tu dokt čuli dosta pritužbi i da velik broj pacijenata nije zadovoljan s njom...
i dalje joj dajen samo moje cike, samo joj sada nudim obe pri podoju, tako da je dojim skoro uru vrimena...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma