Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 61 od 61

Tema: Ne žele promijeniti bravu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U pravu si što se tiče brave, no komunikacija na razini srednjoškolskog bezobrazluka, mejlanja, "Fejsa", forumiranja i sl. ne prolazi u svijetu odraslih, i posebno u službenoj komunikaciji s nadređenima bilo koje ustanove.

S ovakvim tonom i načinom ophođenja, nećeš daleko stići, pa ni do praga ravnateljičina ureda.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sanjas33 prvotno napisa Vidi poruku
    pa odi sama, kaj će ti netko!!!
    Valjda misli da odrasli trebaju razgovarati s odraslima.

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Death-of-Art- ne vidim zašto ne bi mogla ići sama. Ja sam bila bezbroj puta, imala sam rasparavu sa psihologicom da je perje frcalo i uopće ne smatram da bih slijedeći put trebala povesti nekog roditelja sa sobom. Što će mi netko? Da me drži za ruku? Ako znam da nisu u pravu onda nisu u pravu i uopće mi ne treba nečiji blagoslov ili prisutnost.
    Strah te da ćeš biti izbačena iz ureda ili da će ti netko kontrirati? Pa ako će ti to biti prvi put u životu sigurno ti neće biti i zadnji, moraš se naviknuti da postoje i takve situacije.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

... i učinit sve šta možeš da se sigurnosni uvjeti za dječicu poboljšaju, kad to već nisu učinili oni kojima je to dužnost (nadovezjuem se na Tajchi73).

Nemrem vjerovati da su tak inertni i niš ne poduzimaju .

Pa u pitanju je sugurnost najmanjih.

Samo ti odi, makar i sama. I ja idem i sama ako treba (OK s mužem) ili makar telefoniram i objasnim šta me muči.

marjetarino avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

njihova neozbiljnost je vrhunac ja se ne bih s njima za bravu prepirala nego bi trazila novi vrtic i premjestaj i predlozila to svim roditeljima,,,,u tom vrticu vjerovatno problem nije samo brava

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Da ti je primarni interes bila brava postigla bi njenu izmjenu puno ranije. Uz verbalne akrobacije trajalo je koji mjesec. Zbogom!

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

potpisujem cokoladu,
    a jos jednom cu napisati, poslati mail nije rjesenje. mail nije sluzbena posta.
    i mislim da iako si studentica bi mogla malo poraditi na kulturi pisanja, za govor ne znam.
    dobila si dosta savjeta ovdje, a ti samo kukas kako si napisala mail i nista se nije dogodilo. pa svi mi za postizanje svog cilja znamo obilaziti dosta vrata. i ne stajemo dok nismo zadovoljni.

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Cure, ne vidim smisla da tu sad kakti napadamo Death-of-Art. Ipak, žena ima problem koji želi riješiti i zbog toga se javila.

DoA poručujem da se slažem da bi zahtjev trebalo službeno uručiti, jer je to jedino jamstvo da će se stvar riješiti.

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    I jos bi dodala, da je bolje poslati pismo (a ne mail) sa povratnicom ili odnijeti zahtjev u vrtic i traziti da potvrde primitak, datumom i pecatom.

Isto tako i za Gradski ured i Ministarstvo - naime, primljena posta se mora urudzbirati i rasporedjuje sa nekome na postupanje, a mailovi lako "ne stignu" do primatelja. U drzavne institucije mozes otici i osobno i traziti da izjavis prigovor na zapisnik-moraju ti dati zapisnicara i uzeti tvoju izjavu u zapisnik.
    DoA, od srca ti želim da uspiješ ovo riješiti, zbog dobrobiti svog djeteta i ostale djece u tom vrtiću.

P.S. Vidim da nam DoA ne može odgovoriti, jer je dobila ban? Ne znam kad i zašto.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Dutka, DOA je vrijeđala, a to ne toleriramo!

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Frida prvotno napisa Vidi poruku
    Dutka, DOA je vrijeđala, a to ne toleriramo!

a ja se pitala što bi čokoladi da je napisala takav post, očito je stigla pročitati ono što ja nisam

marjetarino avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

da da ja uspjela procitat ,,,bilo u njenom stilu nista cudno

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •