Kada smo mi krenuli u posvajanje, nismo govorili nikome, čisto jer su nas u startu u CZSS-u srezali da imamo jako male šanse, pa onda nismo htjeli da se svi brinu hoćemo li ili ne. Kad je došlo do toga, brinuli smo se zbog reakcije njegovih roditelja, jer su oni malo stariji i plus žive nekoliko ulica dalje, viđamo ih često, dok sam za moje mislila sve će biti ok. A onda je došao šok. S njegove strane sve 5, radila se fešta, dok je moja mama reagirala užasno. Svašta je rečeno, valjda u namjeri da nas odbije od naše namjere, ali ja sam išla po svojem. U jednom mi je trenutku rekla da mi neće doći više u posjetu i tu mi je puknuo film i rekla sam joj da ni ne mora dolaziti ako tako misli, tata slobodno može doći bez nje. No situacija se promijenila, došla je, prva dva puta je ignorirala S, no mala se ne da i sad je baka glavna fora :D. Kad ju pitaš tko joj je draži, ona kaže baka. Ona uvijek pita kako su cure, raspriča se sa S preko telefona, uglavnom preobrazba totalna. U široj familiji je bilo svakavih komentara, koliko sam čula, jer se nitko ne usudi reći u lice, ali ja uvijek polazim od toga tko govori. Ako nekome nešto smeta, široko mu polje, što dalje od mene i moje djece.