-
SV.DUH-DR.MIŠKOVIĆ
Drage mame,
molim vas za sve što znate o dr.Miškoviću.Namjeravam roditi na Sv.Duhu i iskreno rečeno polako me hvata panika a s obzirom da poslije Nove godine već moram krenuti na preglede u trudničku ambulantu (jer po mjestu stanovanja ne pripadam na Sv.Duh) voljela bih čuti kakva iskustva imate s tim doktorom.
Naravno da sam već pregledala sve što je na forumu o njemu pisalo ali to mi nije dovoljno!!!!! :shock:
-
bila sam kod njega na dva pregleda i skorz je ok. ne znam kaj bi ti rekla, normalan, smiren, odgovorio na pitanja..
-
mišković- prekrasan, predobar, korektan, stručan...uvijek sam čula samo takve komentare...bio je dežuran kad sam ja bila na porodu, mene nije pregledavao, ali žene koje je, prema svima je imao prekrasan, ljudski odnos...sretno !
-
Ninocha hvala, i samo bih još molila točnu informaciju kad radi u trudničkoj ambulanti, koliko se čeka i da li je to mlađi ili stariji doktor jer ga ja nikad nisam vidjela.
-
re
Vodio mi je obje trudnoće, bio na prvom porodu, na drugom u prolazu, i sa svakog pregleda sam odlazila umirena i uvjerena da će sve biti ok. Taj psihički mir je vrijedio zlata...
-
ja sam bila kod njega na pregledu da bih mogla roditi na sv.duh jer po mjestu isto ne spadam tamo. bio je jako simpatican, umirio me u vezi svih strahova i stalno me zezao (bila sam dobila puno kg i uzasno su me tlacili zbog toga). inece nije bas star...srednjih godina, mislim.
-
viš ja bi rekla stariji. hm. pa nekih 50-ak možda više mislim.
ja sam rodila prije 2 godine pa ti je najbolje nazvat trudničku ambulantu i pitat za raspored
-
Mišković ti je super. On je čovjek od riječi. Mene je porodio i mogu ti reći da je bilo brzo gotovo.
Samo...čula sam da je jako bolestan pa me čudi da još radi. Piši kako ti se čini sada. I ja sam ponovno trudna i razmišljam koga da uzmem za porod ali nekako nisam sigurna da bi Miškovića zato jer se bojim da on nema više snage ni živaca za porode. Ili se varam?
-
-
ma ja mislim da je dr miskovic onaj mladji tamne kose? a ne onaj stariji sjede kose?
-
Prosjedi s naočalima, oko 45 godina.
I, ozdravio je
.
-
ja sam onda nesto pobrkala...taj je i meni bio na porodu ali me u trudnickoj ambulanti pregledao mladji tip smedje kose a imam pecat i njegov potpis evo sad gledam u njega pise jasno i glasno dr.miskovic
-
meni je vodio trudnoću od 20-og tjedna, mogu ga samo preporučiti - korektan, smiren, stručan, ima sluha za osjećaje trudnica, ništa mu nije teško objasniti.
Inače, počeo je opet raditi ove jeseni, ima još i snage i živaca i znanja i strpljenja.
I da, ima 48 god, nosi naočale i prosijed je.
-
Da ne otvaram novi topic, malo ću uzurpirati ovaj - cure koje imate iskustva na SD-u, kome je najbolje otići na preglede, uzevši u obzir sljedeće kriterije: da se s njim može porazgovarati o neinterventnom porodu i detaljno proći plan poroda? Tko je najotvoreniji za prirodan porod i zaobilaženje nekih protokola?
Je li moguće upoznati i babice?
-
Da, moguće je.
Ja svoju upoznala u 28-om tjednu, krasna žena - pokazala mi predrađaonu, objasnila šta me čeka, na porodu mi tak' pomogla da me nisu rezali...
-
Moram se nadovezati na komentare - dr. Mišković je najdivnije stvorenje među ginekolozima na SD.
Što god bilo, dobro ili loše, jednostavno ili komplicirano, znajte da će se on maksimalno zauzeti za pacijenticu.
On dolazi na odjel i kad nije u službi, zove sestre od kuće i pita za svoje pacijentice, pažljiv je, smiren, ima ogromno znanje.
Osim njega toliko se trudi samo još dr. Matijević (to sam čula, a za Miškovića pouzdano znam da je tako).
Meni osobno su svi ostali doktori na SD također iznad prosjeka ostalih bolnica (ja prošla sve osim Vinogradske).
Jedino je Zudenigo izgleda malo čudan, jer nije baš vješt u komunikaciji.
Igrom slučaja, meni je baš on bio na porodu i mogu reći da sam se i sama iznenadila koliko je bio dobar.
Što se epiduralne tiče, na SD je dr. Žalac, anesteziolog, stvarno predivan. Ako naletite na njega u rađaoni, totalno ste bez brige.
-
leopoldina napisa:
Moram se nadovezati na komentare - dr. Mišković je najdivnije stvorenje među ginekolozima na SD.
U potpunosti potpisujem, i želim zahvaliti svima kaj ste mi ga preporučile jer nakon samo dva susreta s njim sam prezadovoljna, spokojna, smirena jer takav liječnički pristup s toliko nježnosti i pažnje nisam duuuuggo vidjela.
Cure još jednom VELIKO HVALA I
-
Cure, malo dižem stari topić, zanima me od vas koje ste bile kod dr. Miškovića, kojim danom je on bio u ambulanti ?
Hvala na odgovorima
-
ja sam kod miškovića
super mi je
ambulanta mu je utorkom popodne
-
Vesso, jel ja mogu birati doktora na SD kojeg hoću?
Planiram tamo roditi, a do sad sam na SD samo radila UZV, a kontrolu kod Topalovića u studentskoj poliklinici. Znam da pred kraj trudnoće idem na kontrlole u bolnicu, pa me zato zanima možemo li same izabrati doktora.
Mama73, ili netko drugi ako ima iskustva... kako ste uspjeli upoznati babicu, i da baš ona bude na porodu? To mi se čini super ako se može dogovoriti!
-
nisam ti točno sigurna, ja sam imala komplikacije na početku pa sam se kod njega kontrolirala na patologiji trudnoče. kada se sve skupa stabiliziralo počeo me je naručivati u redovnu trudničku
probaj se napraviti blesava i nazvati sestru u trudničkoj ambulanti sa zahtjevom da te naruči kod miškovića. on ti je utorkom popodne.
koliko ja znam, a znat ću više u ponedjeljak, on ti planira otiči na godišnji između 10 i 15 7. pa jedno 3 tjedna.
svjesna si činjenice da kontrola kod njega ne znači da će ti on biti na porodu, osim naravno ako ne pristaješ na indukciju u zadnjoj dežuri prije termina?
-
Hvala ti na informacijama! Probat ću se naručit, zadnji pregled kod svog ginekologa imam 28.7., pretpostavljam da ću onda dalje na preglede u bolnicu.
Nema šanse da bi se naručivala na inducirani porod radi toga... samo me zanimalo dolaze li kad doktori na porod iako nije njihova smjena (šta i ja očekujem, ha?).
-
moram se uključit iako nemam namjeru rodit na SD.
dakle, provjereno - al ne osobno - postoji mogućnost da ti određeni doktor bude na porodu iako nije njegova smjena samo trebaš to platit.
prijateljica se dogovorila s određenim doktorom i dobila njegov mobitel da ga zove kad dobije trudove i krene u bolnicu. cijena je bila -u tadašnjoj univerzalnoj valuti- 500DM.
meni se to cini bespotreno i vjerujem da je svaki od doktora koji tamo rade sposoban izvest porod!
-
Vesso, jesi saznala kada dr. Mišković ide na godišnji ?
-
Andi, mislim da ces morati sacekati na odgovor je Vesso danas ima vaznijeg posla - dolazi bebica.
-
Oh super, držim fige da sve prođe o.k.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma